Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karishmada

złamana

Polecane posty

Gość karishmada

hej dziewczyny jestem mężatką prawie 3 lata ,mamy 2 letnią córeczkę nie układa nam się za dobrze,mój mąż jest starszy o 8 lat ja mam 29 a on 37 . on lubi alkohol i tutaj zaczyna się problem on pił a ja robiłam awantury,ja naprawdę jestem ustępliwa pozwalałam na 2 piwa dziennie,ale jemu to było mało.. kocham go strasznie a on mnie już nie,nie chce już z nami być,kazał mi się wynosić.Ja wracam z pracy on wychodzi do baru ,kazał mi połowę za wszystko płacić ,nawet jedzenie mamy na osobnych półkach,bo on tak chciał,pieniędzy mi nie daje ,tylko na dziecko 400zł,powiedzcie jak to ratować?? prosiłam ,błagałam on nie chce... czy któraś z was przeżyła rozwód i została sama z małym dzieckiem... ??wiecie co jest najgorsze?,to,że on nie widzi swojej winy,tylko zwala wszystko na mnie,on jest przykładnym panem nauczycielem,ma nieposzlakowaną opinię,wszyscy go lubią ,jest dobrym tatą ,a to,że wieczorem codziennie pije w niczym nie przeszkadza,bo rano jest trzeźwy i nic nie zawala... prosiłam o kompromis,aby sobie pił dzień na dzień... ale ja nic mu nie będę kazała... Jego ojciec też pije cadziennie a on jest dla niego autorytetem(też ma za sobą 2 rozwody) i mu ''radzi'' przez ostatnie miesiące nie usłyszałam słowa kocham nie zostałam przytulona (nie ma wspólnych wieczorów a sex był raz w miesiącu... powiedzcie dlaczego ja tak strasznie boję się odejść,dlaczego go kocham,za co?? jest mi tak strasznie ciężko Jestem załamana

Gość ja ci napisze szczerze
ON NIE ZASŁUGUJE NA TAKĄ KOBIETE JAK TY!!! wiem ze to ciężkie ale odejdz od niego,jestes młoda i jeszcze sobie życie ułożysz,po co sie masz męczyć z takim niedobrym człowiekiem!!!!!

Gość ale co ty chcesz ratować
? bo z tego co wyczytałam między wami juz nie ma nic...

Gość to jak w koncu jest
jestes ZLAMANA czy ZALAMANA