Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaa65

Choroba Pochwy

Polecane posty

Gość kajaa65

Czesc, chciałam się dowiedziec czy cos mi dolega. Szukam w internecie wiadomości czy choruje na cos psize i nic nie znalazłam, więc wkońcu musze napisac. To tak, bardzo sie martwie o swoje zdrowie mam 15 lat, dbam o higiene i wogole, ale od jakiegoś czasu zauwazyłam u mnie że na majtkach mam jakies ślady po jakiejs wydzielinie, ma to nie przyjemny zapach. Nic mnie nie piecze, nie swedzi, nie mam zaczerwień. Co mam zrobic paradzcie. Wstydzę sie iśc do ginekologa

Gość dziewczyno daj spokoj
wszystkie kobiety wydzielają śluz w trakcie cyklu... to nic nienormalnego, do tego są wkładki właśnie... jeśli nic Cie nie boli, nie swędzi itp. to czym się martwisz? ja to o takich sprawach gadałam z mamą... ech co za czasy... z wszystkim sie do internetu leci...

Gość aniuska03
nie masz sie czym raczej obawiac , kazda dziewczyna przechodzi takie cos dbając o sibie nie wiadomo jak i ile razy dziennie . Jesli jednka nie pokoisz sie to wybierz sie do ginekologa, ja sama mam prawie 18 lat i sie wstydzilam ale wlasnie wczoraj odbylam pierwsza wizyte i jest spoko- to nie takie straszne:) Nie lekceważ tego jeśli bd tak przez dluższy okres.

Gość kajaa65
no martwie się, tylko dlatego że jest to nieprzyjemny zapach. Aha i jeszcze wokół warg sromowych pojawił sie jakis biały osad niewiem co to jest.

Gość aniuska03
Najlepiej jednak gdybys wybrala sie do ginekologa. w coazy nie jestes wiec przeciez to nie bd zadna az tak straszna wiadomosc a na pewno pomoze ;) najlepiej wybierz sie do kobiety stres bd mniejszy - wiem to po sobie :)

Gość Jasmilla
to normalne, ja mam dokladnie to samo. Sluz, a przed okresem gestrzy klejacy nic przyjemnego. A ten ostad bialy o intensywnym zapachu wewnatrz warg. Musisz poprostu sie mys plynem do higieny imtymnej, jezeli zrobisz to 2 razy dziennie nie zdarzy sie on pojawic.

Gość Myszka Kiszka
To, ze nie swedzi, to nie jest jeszcze pewne, ze nie ma stanu zapalnego. Nieprzyjemny zapach z pochwy sugeruje, ze cos jest nie tak. Moze zostala zachwiana rownowaga mikrobiologiczna pochwy, ph jest za wysokie i stad ten zapach. Kup sobie plyn do higieny intymnej zawierajacy kwas mlekowy, moze lykaj lacibios femina, zeby znormalizowac mikroflore. Jezeli nic sie nie zmieni, to do lekarza.

Gość kajaa65
a jaki jest najlepszy płyn? co mi jeszcze poradzicie? Narazie mam okres, a wogole chce jeszcze poczekac z ginekologiem