Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatris2312

problem z mężem

Polecane posty

Gość beatris2312

Witam wszystkich. Proszę Was o poradę. Jesteśmy małżeństwem od 10 lat a ze sobą od 19. Ostatnio coś się między nami psuje. Niby wszystko jest ok ale od trzech miesięcy się nie kochamy. Mąż mówi że nie ma ochoty na seks. Czy to jest normalne?

moze sie sobą trochę znudziliście... musicie od siebie odpocząc i zatęsknić - wyslij go może gdzies z kumplami sama weź przyjaciółkę i na tydzień jedźcie do spa :P

Gość beatris2312
mąż ma 35 lat

Gość asaaasa
a jak czesto wczesniej sie kochaliście?

Gość numerantka skszynkowa
ja jestem z mężem od 27 lat i poznaliśmy się 27 lat temu i ożeniliśmy od razu po pół roku znajomości i nie nudzimy sie sobą, czasem brak sił na seks np. po pracy ( w końcu mamy już po 58 lat ale hulaj dusza) :)

Gość beatris2312
od pewnego czasu ma nowa pasje.sklada buggy i temu poswieca wolne chwile

Gość beatris2312
czy to mozliwe że w lipcu jak byliśmy na wakacjach na Krecie to podpłynęła meduza i urwało mu jaja ? albo stanął się bezpłodny?

Gość beatris2312
zazdroszcze ci wczesniej kochalismy sie tak ze dwa trzy razy w tygodniu a pozniej coraz zadziej az do tej abstynesji

Gość beatris2312
i co nikt mi nic nie poradzi

Gość ggggggggggggg112321
babe ma inna i tyle , nic nie zauwazyłaś ? np. ściszony tel ktory zawsze nosi przy sobie albo wyłacza w domu wychodzi na pogaduchy do innego pokoju pozniej wraca z pracy szkolenia inyegracje ...

sklada buggy ?...moze w zwiazek wkradla sie rutyna :) chcialby sprobowac czegos innego ? hehe nie mam zdrady na mysli :) skladajac samochodziki nie stal sie przypadkiem malo mowny ?

Gość beatris2312
ani wyciszony telefon ani nic co by wskazywalo na zdrade

Gość beatris2312
rutyna to moze przesada.fakt ze stres jest naszym gosciem codziennym i nie jest lekko

Gość beatris2312
dziekuje bardzo za zyczenia. juz nie bardzo wiem jak go zachecic nawet seksowna bielizna nie dziala

Gość jhu6u5
słuchaj a moze on ma jakis problem z interesem swoim :P moze poczatki prostaty albo co i sie chłopina zawstydził :P kiedyś czytałam o takim facecie co mu lekarz powiedział ze ma cukrzyce on poczytał na necie co to załamal sie i zyć mu sie odechcioało ,zona zaniepokojona brakiem sexu podejrzewała go o kochanke a on poprostu bylł załamany choroba w sumie nie potrzebnie bo jak mu pózniej wytłumaczyli to nie takie straszne :P

Gość beatris2312
a jesli ten szept nie zadziala?

zadziala ;)... gdy cieply, stonowany, slowa ktore sprawia ze zwoje zaczna sie gotowac....sa wstanie skałe ruszyc ! a coz dopiero faceta :) to zawsze dziala :)

Gość beatris2312
a moze ja juz na niego nie dzialam?

Gość beatris2312
wlasnie ze nie.kocham go badrzo.gdybym go tak nie kochala nie cierpiala bym tak z powodu jego obojetnosci. czytalam w necie ze skoro maz ma takie objawy to albo mnie zdradza albo sie mna znudzil.zdrade wykluczam a wiec zostaje to drugie

moze zainteresuj sie jego pasja ? ...... heheh wszedobylska zdrada :D...znajedzie sie kilka zdradzonych z podobnymi zachowaniami facetow i wszedze wesza zdrade...

Gość beatris2312
czyli co, mam z nim skladac te jego buggy?naprawde myslisz ze sie mna nie znudzil?

gdyby sie znudzil ...siedzialby w koncie przalaczal bezwladnie kanaly tv, wychodzil z domu ,by za 10 min wrocic, "czyscilby wyczyszczone buty" schodzilby ci z drogi robiac wszystko by nie spotkac sie z twoim wzrokiem :) nie znudzil sie :) za dlugo jestescie razem :)