Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patitulo

ile macie sztuk perfum?

Polecane posty

Gość patitulo

uzywacie inne na kazdy sezon roku?i na ile wam starcza?moja kolezanka ma ponad 10 sztuk markowych perfum nie uwazacie, ze to przesada?

Gość perfumowa maniana
ok 40 sztuk :) jestem małą maniaczką :) wciąz musze coś nowego kupic :P

Gość Lateks
ja mam wodę po goleniu Bond i starczy

Gość cv n m
1 sztuka EDP 2 sztuki EDT

Gość perfumowa maniana
cv n m co za EDP i EDT podaj nazwe :)

Gość cv n m
black star edp, be delicious edt, pure light edt, mam andzieje ze dojdzie code women edp

ja mam z 6-7 buteleczek takich dość sporych ,z czego większość to tanie 'perfumy' z carrefoura :D ale ładnie pachną :D

ja też ok 10 swoich.. ale pożyczam czasem od mamy ;) Floriana--> ładny fragment kolekcji :) miałam I love love Moschino, ale mi się znudziły.. i Flower by Kenzo bardzo lubię. a co to za perfumy te z niebieskim pomponikiem? :>

Ja nie kolekcjonuję perfum, mam tylko te które lubię :) Główne 3 to: - "Intimately" Beckhamów, moje najukochańsze :) - "Sunflowers" Elizabeth Arden ;) - "Jamaica 2" Pumy. :D

Gość perfumowa maniana
floriana kochana a nie kiszą ci sie one tam w tym ciepełku łazienkowym?? Czy to raczej tak pod publiczke co by znajomi widzieli :P

Gość satakiejakajaa
ja mam ok 15:) markowych i 5 avonowych :) 15-to markowe perfumy za 200-300zl

Te niebieskie to Britney S.:P Owszem kisza sie, wiekszosci z nich nie uzywam, mam kilka zapachow ulubionych do ktorych zawsze wracam. W wiekszosci to nietrafione prezenty:(

Fajna kolekcja :) Ja mam teraz mało, ale bywało, ze mialam wiecej. Guess Guess Gold Guess by Marciano CK Contradiction Revlon Downtown Roma Laura Biagotti Avon Incandessence Avon Little White Dress Avon - taki pomaranczowy, ale zpaomnialam jak sie nazywa bo nie ma napisane koncowka CK One Summer koncowka Wish Choparda Lancome Miracle Forever ...to chyba wszystko...

Gość perfumowa maniana
moze sprzedaj jak ci nie pasuja a jeszcze są dobre , uszcześliwisz jakąś maniaczke :P

Gość perfumobossomaniaczka
ja mam 3, ale te ulubione hugo boss femme niczego nie przebija, zuzylam juz 3 buteleczki i pozostane im wiernia :):):)

Gość satakiejakajaa
1.lancome miarcle 100ml edp 2.lancome hypnose 75ml edp 3.gucciII 75ml edp 4.Paco Rabanne ultraviolet 50ml edp 5. Lolita lempicka 100ml edp 6. baby doll ysl -50ml edt 7. Escada Magnetism 75ml edp 8. Ch.dior miss dior cherrie 100ml edp 9. Ch.Dior Addict 2 100ml edt 10. Moschino i love i love 100ml edt 11.Moschino funny 100ml edt 12.Kenzo flower 50ml edp 13. C.K euphoria 100 ml edp 14.Paris Hilton heiree 100ml edp 15. Guerlain Aqua allegria mandarine 125ml edt avonowych nie ywmieniam bo to szajs

Gość perfumowa maniana
:classic_cool:

Gość bryyyyy smrodziak
black cashmere nie trawie tego pachnie jak antyperspirant rexona męska bryy az mnie trzepie jak sobie przypomne :O

Gość kilka flakonów
chanel allure ( obowiazkowo) lancolme hipnose kalvin klain euphoria armani mania hugo boss xx dolce gabana the one