Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoy

Błagam, pomóżcie mi!

Polecane posty

Gość xoxoxoxoy

Pomoże mi ktoś przetłumaczyć tekst używając czasu Present Simple i Present Continous? Bardzo Was proszę. Karen mieszka w Londynie i studiuje tam medycynę. W ciągu roku spędza większość czasu ucząc się i nie ma wolnego czasu. Ale w tym momencie są wakacje i ona zarabia dodatkowe pieniądze, ponieważ chce wyjechać do Grecji z grupą przyjaciół. W przyszłym tygodniu oni lecą do Aten i zabierają żaglówkę na małą wyspę. Karen uwielbia podróżowanie, więc nie może się doczekać tej wycieczki.

Gość wierzę mu ja też lubię
podróżować.

Gość xoxoxoxoy
Dziękuję bardzo, jesteście zajebiście pomocni :/

Gość xoxoxoxoy
Up, może znajdzie się jedna miła osoba.

zainwestuj w dobry slownik,mam taki z wydawnictwa delta kosztowal rapem 50 zł ale jest swietny,przetlumaczylabym cie ale mi sie nie chce :P poszperaj sobie odmiane czasow w necie i wez sie do pracy a nie na gotowca czakasz.To kilka minut spedzonych ze slownikiem

Gość xoxoxoxoy
Czy to jest dobrze? Caren lives in London and studies there medicine . In the course the year spends the most time learning and there is no spare time. But in this moment are holidays and she earns additional money , because she wants to leave to Greece with the group of friends. Next week they fly to Athens and take the sailing boat on the small island. Carene worships the travelling, so one cannot come this excursion.