Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Needia

Potrzebuję....

Polecane posty

Gość Needia

.. potrzebuję komplementów.. chcę żebyście mi napisali, że jestem wartościową osobą, wartą poznania, pogadania z nią, zabawną, piękną, ciekawą, etc.... No potrzebuje bo czuje, że mi się deprecha wraca!! Muszę się dowartościować...

Gość semantyk
jestes hmmm... jakby to ubrac ladnie w slowa.... jestes zwyklym gownem, walacym kalem pod rynna, ktory nic poza swoim smrodem nie wykazuje.

Gość Needia
No po prostu kurwa dzięki... Lubie jak mnie tak dowartościowujecie.. Ja pisze do cholery serio... Zaraz nie wyrobie..

Gość zupapomidorowa.
A naprawdę jesteś taką osobą?

Gość pinezzzzka
nei jesteś zamknięta w sobie tylko potrafisz się otworzyć, to dobra cecha

Gość drente
a zaraz po tym dasz sie wydupcyc?

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl