Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalowanaLalllla

od jakiegos czasu zaczełam myslec o dziecku ale przed chwila

Polecane posty

Gość MalowanaLalllla

obejrzałam film z porodu i jestem wstrzasnieta...az sie popłakałam patrzac na ta rodzaca kobiete...Nacinali jej krocze, krew sie lała..Cała sie trzese teraz...

Każdy poród jest inny także nie sugeruj się tym, że Twój miałby też tak wyglądać. Mnie poród też za niedługo czeka i myślę o tym, ale jakoś nie przeraża mnie to. Nie ja pierwsza i nie ostatnia będę rodziła :)

Gość MalowanaLalllla
martwie sie tym jak po porodzie bede wygladała ''tam''... ze jej wyglad sie zmieni...boze..jaka trauma....

Gość MalowanaLalllla
ato juz w ogole mnie załamało: "Ingo, ja też się strasznie bałam. I też chciałam uniknąć. Ale miałam. Niewiele poczułam. To nie tak straszne, jak brzmi. Ale bardziej niż nacinania chciałam uniknąć pęknięcia w niewłaściwą stronę - czyli np. w kierunku odbytu. Powstania w ten sposób kloaki ( czyli połączenia drogi moczowej i kałowej.) Popuszczania kału tą drogą do końca życia ( operacja plastyczna często jest niemożliwa, lub nieskuteczna ). O życiu intymnym wtedy nie ma juz mowy. Właściwie to kalectwo. I to straszliwie przykre....." Boze

Ja się tyle naczytasz tego to chyba nigdy nie będziesz chciała rodzic... Takie przypadki się zdarzają, ale po co wbijać sobie do głowy, że Ty też jak będziesz miała... Jak boisz się porodu sn to znajdź szpital gdzie robią cc i już :)

Moja koleżanka była nacinana i popękała, a na dzień dzisiejszy jest wszystko ok. Została dobrze zszyta i z życia intymnego nie musi rezygnować :)

Gość MalowanaLalllla
CC nie da sie załatwic od tak o... szczególnie teraz....

Gość jej jak dadza film o wyrywaniu
zęba w zblizeniu to nigdy nie pojdzieciedo dentysty. Albo jakiejs operacji plastycznej, zawsze obrzydliwie wyglada, czym tu sie przejmowac? miliony kobiet rodzi i cieszy sie zyciem.