Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Gość nudnawa
i po co tyle tej wody lać?:)

Gość nudnawa
Viera, my też jesteśmy wzrokowcami....;) odwieczny problem. dostępność nudzi... ale są sposoby

Przyciagam ?:) Hm .. Dzieki za slowa otuchy. (Ty tez z Mazowieckiego ? ) Wlasnie, po co tyle :P im wiecej wody, tym mniej czasu. a viera - skoro gram w lotka, to licze sie, ze moge wygrac ;)

Gość nudnawa
dolny śląsk wita Panie i namoczonych Panów;)

Gość nudnawa
chyba zasnął, co?

Gość nudnawa
albo go spłoszyłysmy..... no nic, prysznic przede wszystkim:)

Nadzieje splynely wraz z prysznicem do Wisly :( :P Nudnawa, nie sadzisz, ze zrobilo sie troche sennawo ? Z racji pory oczywiscie ?;)

Gość nudnawa
popatrz, takam fajna, a płoszę tobie kandydatów... może powinnyśmy chwalić i głaskać? a może to piątkowa noc....

Gość nudnawa
zrobiło się..... topik o poszukiwaniu fajnego, a tu dwie nocne kury.... czas na nas. jak to mówił do mnie ten jeden z fajnych, może najfajniejszy: TRZEBA WIEDZIEĆ KIEDY WYJŚĆ idźmy zatem:) pod prysznic;)

Oby nam sie lazienka nie zaciela albo mydlo nie skonczylo ;) Dobranoc ! Dzieki za zabawnie spedzony wieczor 😘

Gość nudnawa
dobranoc oby wody nie zabrakło....

Przeczytalem wszystki posty. Widze, ze dziewczyny nie nudzilyscie sie;) U mnie niestety cala noc lało, co ograniczylo mocno moj dostep do netu. Uroki zycia na wyspie. Co do posiadania ktorejs lub obu cech z "mojego kawalu".. to nie moge powiedziec, bo znaczyloby, ze jestem gejem. ;) troskliwy potrafie byc, tak samo jak obojetny. co do mojej przystojnosci, kwestia gustu. :D Dzien dobry.

Soryy, ale teraz ja ide wziac prysznic i wcale nie dobry;) Co do cech z kawalu - dlatego spytalam, ktora z nich (posiadanie 2 naraz wskazywaloby na geja ) masz:P ale juz dojasniles . Po co na tych wyspach siedzisz - net zalewa, na mistrzostwa trzeba specjalnie leciec, do domu daleko i do ... :P

Ale w Polsce remont za remontem :P serio ! :D Wstalam pol godziny temu i odrazu do internetu, chyba sie uzaleznilam :o A pies czeka ;) Skorzystam z przerwy i sie przespaceruje.

Ups .. punktualnosc nigdy nie bylam moja mocna strona ;) Bez ubrania gdzie ? Na spacerze ...?bo pewnie to miales na mysli ;)