Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

:D:D a tak bez nie przejdzie ? Coz za panskie podniebienie ;) Pewnie, starczy dla nas obojga ( prodaje mleko )

Kogo masz za sasiada ? Do kolo godziny 15 blogie lenistwo ( jak ja to lubie !;) ), a potem pare spraw do zalatwienia. Niech zgadne - Ty dzis masz mecz?;) Nie glowkuj sie z tymi proporcjami, skoro nie znasz ani jednej wytycznej, mozna tak gdybac :P

Pudlo, strzelaj dalej :P Mala podpowiedz - zadna ze mnie tyka :) Teraz Ty - wzrost, waga, kolor wlosow, oczu, karnacji, rzes, brwii, paznokci .. :P No i w pilke co dzien nie mozna grac ... rany, tutaj slonce swieci :P Jako przyszly kierowca co bedziesz wozil ?:)

wzrost: wysoki waga: superheavyweight kolor wlosow: taki jak kolor futra niedzwiedzia grizzly kolor oczy: idenytyczny jak barwa piwa Krolewskie rzes: a ktore to? paznokci:jak urosna, to napisze :D jako przyszly kierowca bede wozil: apteczke, gasnice i kolo zapasowe. Teraz Ty - wzrost, waga, kolor wlosow, oczu, karnacji, rzes, brwii, paznokci wszystkich dwudziestu? ;)

Brwii - to te na luku brwiowym; rzesy - nizej . Wzrost - do 170 :P, waga do 170 :D, wlosy i inne - braz ( kasztan?), oczy jak niebo w czasie sztormu, paznokci nie mam zbyt dlugich z racji zawodu ;)

Gość nudnawa
oj, sprawy się posuwają do przodu...:) dzieńdobry! same fajne babki tutaj...dwie:) radzisz sobie dobrze, więc nie chcę płoszyć!

a co to za zawód? kłębowisko myśli... krótkie paznokcie kojarzą mi się tylko z małymi dziećmi... ale to chyba nie to. nie pasuje mi. miłego dnia!

aaaaa, Zalotna, co z tym ciekawym? pozwolisz, że ja przeprowadzę casting? Ciekawy: jesteś ciekawy w sensie ciekawski, czy interesujący? bo poszukiwany jest ten drugi tak mi się wydaje... CU

ale nam narazie chyba nieźle idzie... chyba jednego mamy. przynajmniej tak się zapowiada:)

Gość to tylko pierwsze wrazenie
:D

Gość poszukiwania takich trwaja tu
skoro lubicie brudasow to z takimi wymaganiami moze wam sie uda :D

Nudnawa witaj !! Pomoc zawsze mile widziana, o ile wychodzi na dobre :) W czerni zawsze lepiej, tzn. jesli kroj odpowiedni ( mala czarna :) ), to w ogole bomba ! Dziewczyny, co do zawodu - to w obu przypadkach bylo hm ..dosc dziwnie blisko, bo sie o oba otarlam. I rzeczywiscie takze krotkie pazury wskazane. Ale nie to. I tez nie produkcja parowek przy tasmie ;) ( na zas dla zlosliwych pomarancz).