Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Nie ! Ale o kosmetyczce tez kiedys myslalam powaznie :D:D:D Wiecej niz to, ze trzeba miec zdolnosci manualne, nie powiem. Nic takiego ;) Albo nie na forum :P Jak Ci nudnawa uplynal dzien ?

witajcie:) dzień nie zaowocował niczym szczególnym. a teraz łypie na mnie wino i kilka maili, na które powinnam odpisać. a tobie? zaintrygowałaś nas i chcesz pozostawić z burzą myśli.. nieładnie:))

rzeżbiarka, stylistka poza tym mam pustkę w głowie:) no dobra, koniec domysłów skoro nie zamierzasz się ujawniać

Oj, nie mialam w zamiarze zaintrygowac. Tzn nie zrobilam tego celowo. U mnie rowniez nic szczegolnego. Tez mam chrapke na jakis alkohol, np likier kawowy :) Nudnawa, to moze Ty naprowadz choc troche na to czym sie parasz. Pierwszy - w siatke w podstawowce bardzo lubilam grac. I w ping-ponga:) I stopka Ci urosla. Z tym bjutifulem cos nie dziala.

Rzezbiarka jest dosc blisko. I starczy :P A pilas kiedys kawe z likierem kawowym ? Mmm ... Wino tez lubie. Biale :)

Biale ..czerwone ..Tosmy sie zgadaly :D Dawaj czerwone, co sie odwlecze, to nie uciecze. Jak wypije za duzo ( kawy :P, nawet slabej ), to sie dygoce, ale uwielbiam. A Pierwszy znow znikl ;)

Braciak Nightwisha lubil, wiec parokrotnie zdazylo mi sie ich ogladac i sluchac. Teraz to podchodzi mi pod komerche (czyli gorzej)- duzo panienek, co chwila kadr z cycem i innymi atrybutami kobiecymi. Nudnawa czego sluchasz??:) Ja mam gust 40 latki i powyzej ;) jazz, klasyka i tego typu nudy ;)

moja dziewczyna!:) komercja nie dla mnie. dobry chill, jazz, bjork - tego gatunku nie sklasyfikujesz, klasyką też nie pogardzę gust 50-latki przynajmniej:)