Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

arda - super:) tomcioszek - tylko to co masz do powiedzenia się liczy. ewentualnie czyny, ale to nie tutaj tylko tym pozwolisz innym poznać siebie nie twarzą

Tylko e-mail nieaktualny. Nudnawa czyny przede wszystkim, bo mówić można dużo, najważniejsze mówić i robić co się mówi. :) Tomcioszku szkoda że uciekasz. Ale skoro taka Twoja wola to powodzenia. :)

ktos kto mnie ocenia po raz pierwszy dostrzega we mnie nude , szorstkosc towarzyska a w rezultacie kazda dziewczyna ucieka ode mnie niczym na olimpiadzie w biegu na 100 m

moze dzis jest moj szczesliwy dzien i poznam kogos, choc jeszcze definitywnie nie skonczyła sie moja poprzednia znajomosc

Oj to najpierw powinieneś zakończyć tę poprzednią a w nową wejść z tzw. czystą kartą. :) Ech Nudnawa wynik bardzo mizerny, aż mi się szukać odechciało. :D

ja po prostu czekam na jej decyzje , ale sobie nie załuje innych znajomosci , choc rozijam je do pewnego momentu i pozniej hamuje zeby byc uczciwym (chyba mam jeszcze sumienie)

Czynów tu na pewno nie zobaczę, ale pisałam ogólnie, a nie o kafe konkretnie. :) Tomcioszku a na jak długo te złe nawyki jesteś w stanie zmienić? Dopóki nie minie okres zauroczenia? Czy trochę dłużej? ;>

Nudnawa jak się trafi odpowiedni kandydat to na pewno nie ucieknę. ;)

złe nawyki to 1) nigdy nie staram sie o kobiety , to one mają za mna szalec 2) nie kupuje kwiatów 3) nie okazuje uczuc 4) nie całuje , nie przytulam 5) mam wiele kolezanek 6) zawsze mam kogos do kogo moge wrócic 7) mam zawyzone poczucie własnej wartosci ale spotkałem kogos dla kogo te wszystkie nawyki odrzuciłem i zna mnie od tej "lepszej" strony , dała mi motywacje abym sie zmienił na lepsze, a co najwazniejsze - JA TEGO CHCE < CHCE TYCH ZMIAN

Tomcioszku skoro swój związek uzależniasz od decyzji drugiej osoby, wygląda mi na to że sam jesteś zaangażowany. A skoro jesteś zaangażowany to wiązanie się z inna kobietą byłoby nie fair w stosunku do niej. Bo zapewne nadal myślałbyś o tamtej. :(

hmmm mam za soba 5 letni zwiazek - nadal ją kocham , ale zaufałem innej osobie - zostałem tez zle potraktowany , lecz czekam jeszcze 3 tyg

Jak dla mnie zbyt skomplikowane. Unikaj, na lepsze im to wyjdzie. :D