Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

Mam talent swoja droga - zdarzalo sie obejrzec :) Dzis jestem za spokojna, senna ? Musze sie naladowac, a jej niektore piosenki maja owa energie ;) Tych juz nie bede wklejac, bo wstyd :P Leci cos fajnego w TV dzis ?

Oj, chcialam sprawdzic Twoj gust filmowy, ale milo, ze o mnie myslisz :) Co ja lubie ? Dzis bym Almodovara zobaczyla. Ale majac do wyboru 2 kanaly, raczej nie uswiadcze ;)

Wczoraj pojechalam do domu rodzinnego zabrac pare rzeczy i tak sie zeszlo, ze po polnocy bylam u siebie. Odreagowywanie tygodnia pewnie swoja droga. Jezuuu, jak pomysle, ze od jutra wszystko od pocztaku ... :o Ide po parowki dla psa 🖐️

Trudno, zeby wszystko mialo sie pokrywac :P Domyslam sie, ze pan Almodovar wydaje Ci sie zbokiem; zreszta jego filmy sa w zasadzie dla publiki kobiecej. Ale zaloze sie, ze Wladca Pierscieni i sp. Ci pasuje :) Pozgaduje dalej... jakie kanaly ? - Cartony ?:P, cos z Discovery, Sportlive, informacyjne? :classic_cool:

Ciekawe skojarzenie, ale raczej mialam na mysli Wladce i spolke :P "Fajny" film: Kraina wiecznego szczescia z A. Hopkinsem. Kubrick, Hitchcock, miasteczko Twin peaks, Ch.Chaplin, Przeminelo z wiatrem i tym podobne, to filmy z dziecinstwa :D Terminator tez jest ok :P

Witam bywalców. :) Widzę, że się temat rozwinął. ;> Hihi, Pierwszy mojego zdjęcia obejrzeć nie chciał. :D Ale nic w tym dziwnego, w końcu Zalotna to bardziej jego target zapewne. ;) Ciekawe gdzie też Nudnawa się podziewa? :)a

Arda - mozliwe, ze ktos sie ucieszy, a ktos zmartwi.. ale nikt nie jest moim targetem. chetnie zobacze tez Twoje zdjecie. o ile sie nie wstydzisz jak Zalotna. ;) to ze sobie tu piszemy od paru dni, nie znaczy nic. jest sympatycznie i o to chodzi. znajde rownie interesujacy temat, to znikne stad. Nie szukam nikogo na sile. Ostatni zwiazek odbija mi sie mocna czkawka i wielka niestrawnoscia. Jesli z kims tutaj cos zaiskrzy i z obu stron bedzie chec poznania sie nawzajem, bede dazyl do tego. :) kapisik czy ma byc bisik?

Pierwszy zdecydowanie kapisik. :) Co do mojej skromnej osoby to wprawdzie narzekam czasem, że łóżko puste ale również nie szukam na siłę. Na tym topiku się znalazłam przez przypadek, najpierw zainteresowana tematem, a potem miłą pogawędką z kilkoma osobami. :) Mam nadzieję, że będzie kontynuacja. :) Pierwszy moje dygresje dotyczące Twojego zainteresowania Zalotną czy też mną są żartami. :D Ot z czystej przekory. ;) Jakoś nie przyszło mi nigdy do głowy szukać partnera przez forum, choć przez niniejsze forum poznałam bardzo bliską obecnie przyjaciółkę. Jeśli zaś chodzi o zdjęcie to kto wie... może znajdziesz wkrótce na swojej skrzynce? ;) Nie w ramach reklamowania się czy też nie (mało fotogeniczna jestem), ale po prostu z ciekawości z kim się rozmawia. :)

bedzie mi bardzo milo znalezc twoje zdjecie w skrzynce. domyslilem sie ze to moze byc droczenie sie. ja jednak lubie jasne zasady i gre fair. ostra, ale fair. ;) jak mija Twoja niedziela?

Niezmiernie się cieszę, że wszystko jasne. :) Dziękuję, niedziela mija w porządku. Wprawdzie pogoda typowo jesienna ale w domu posiedzieć czasem też trzeba. ;) I zrobić porządki. :D A Tobie jak minął dzień? I jak mija wieczór? :)

hehe to jakis zbiorowy dzien robienia porzadkow dzis jest chyba. ;) na szczescie juz skonczylem urzadzac nowa kwatere. jednyk okiem i niestety dwom uszami lykam polska TV. chuj mi opadl gdy patrze na to co sie dzieje w Polsce.

Dlatego ja odpuszczam sobie oglądanie kanałów z wiadomościami. Niedobrze mi się robi od tego co się dzieje. Ale wpływu na to nie mam, więc staram się nie myśleć. ;) Wolę już jakiś serial obejrzeć żeby sobie uprzyjemnić pozbywanie się sterty prasowania. ;) Pierwszy nie chcę być wścibska ale o co chodzi z tą czkawką i niestrawnością? :)

Nie Ty jeden tak się czujesz. :( Ale rozumiem. Posty czytałam, wybacz, że przeoczyłam. :) A z tym mailem to pomyślimy... ;)

A znam parę osób, które również się "przejechały". ;) Ale publicznie uzewnętrzniać się nie będę. :D

witam Państwa:) wcinając się jak zwykle między wódkę a zakąskę;) powiem że też dostałam mocno w kość. toksyczny, szalony związek, nigdy wcześniej, ani nigdy później nie zdarzyło mi się tak zwiariować na czyimś punkcie. ALE jak to w życiu bywa - wszystko przemija, a najszybciej zapominamy o złych rzeczach, pielęgnujemy szczęśliwe chwile teraz biorę wszystko pełnymi garściami, żyję z dnia na dzień i tak mi jest poprostu dobrze. Pierwszy - czuję, że ty tez nie jesteś osobą, która zamknie się w swojej skurupie na długo:) Arda - wczoraj się normalnie upiłyśmy:)