Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksaien

dać się poniżać czy odejść ?

Polecane posty

Gość ksaien

sytuacja wyglada tak: jestesmy razem 2 lata. zawsze bylismy klotliwym zwiazkiem. klotnie te byly bardzo ostre ale w sumie dodawalo to naszemu zwiazkowi pikanterii. oboje to lubilismy. ostatnio zaczelo sie psuc. po pierwsze w seksie. kiedys codziennie, w tym momencie nie robilismy tego ponad miesiac. zawsze jakas wymowka z jego strony. i nie mowcie ze to moja wina bo to ja czesto inicjuje seks wymyslam nowe pozycje itd. po drugie zazdrosc. moze mam fobie ale naprawde duzo rzeczy jest tak jakby mnie zdradzal. ten cholerny brak seksu, to ze ma na koncie nagle mniej pieniedzy ("nie pamieta" na co wydal chociaz zdarzylo sie to w ciagu ostatnich dwoch dni...az takiej zlej pamieci nie ma), pisanie niby do mnie kierowanych smsow ktore nie wygladaja jakby mialy byc do mnie..tak naprawde wiem ze mnie nie zdradza.mowi ze kocha codziennie przytula jest czuly....ale wszystko na to wskazuje. ma tez odpaly. dzisiaj zaczelam plakac z tego wszytskiego bo juz nie wytrzymalam . slowa jakie uslyszalam to "szmata, idiotka, skoncz, przestan, wyjebie ci". pozniej oczywiscie przepraszal...ale to juz nie byla 1 taka sytuacja... odejsc czy tkwic w tym zwiazku ...?

Gość ty chyba
sobie zartujesz??????????????

Gość ksaien
dlaczego coś nie tak ? pewnie chodzi o to ze jestem naiwna..

Gość Elwiszyje
chyba lubisz być poniżana i tego potrzebujesz jak ryba wody , czy wychowałaś się w patologii i akceptujesz taki układ ? - wiesz , są jeszcze normalni faceci , poszukaj normalnego :)

Gość inna00
zdecydowanie odejsc!! tez mam problem z facete i mamy dziecko odeszłam nie bedzie robił ze mnie wariata,wczesniej on rzadził mna a teraz to ja rzadze :D dlatego odejdz i badz stanowcza a zobaczysz z czasem przyjdzie koza do woza jak sie wystraszy..przeciez to facet mało inteligentne stworzenia :D:D

Po pierwsze rozmawiwać , co jest jeszcze takiego w waszym związku co jest fajne i miłe . Co sie tak na prawde wypalilo ? Zwykle jest tak ze po pierwszych 2 latch przychodzi pewien kryzys i to od was zalezy co dalej zrobicie z ta relacją. Kryzys moze być tez bardzo owocny bo pomoze wam wyłuszczyc pewne prob;lemy które dotąd były nie zauwazne z uwagi na stan zakochania . Warto jest wszystko jeszcze raz przeanalizowac , przemyslec , a moze nawet na jakis czas dać sobie na wstrzymanie ? Zakładam ze mieszkacie razem tak ? moze jedz do rodziców , albo do kolezanki , jakis urlop , powiedz cos wiecej o sytuacji bo nie wiem co jeszcze moge ci doradzic

Gość ksaien
a co tu mowic, wszytsko zostalo powiedziane.

Gość ksaien
tak naprawde nic sie nie wypalilo, dalej jest w nas ta milosc i ja to widze. chodzi tylko o te odpaly..

Gość inna00
to sie nazywa toksyczny zwiazek gdy jedno cierpi bo kocha bo jakbys nie kochała to dawno bys go olała.Ale lepiej dac sobie spokoj z nim .Ja tez odeszłam od faceta

Gość ksaien
tylko ze chodzi o to ze nasz zwiazkek jest udany. on czuly mily romantyczny, a to ja jestem ze sie tak wyraze zołza. w sumie to ja sie jemu dziwie ze jeszcze ze mna jest bo wytrzymac ze mna jest naprawde ciezko. tylko te jego odpaly.. ma je rzadko ale ma.

Gość inna00
kazdy ma odpały ale nie powinnien Cie wyzywac bo to jest nienormalne

Gość toksycznosc jak sie
patrzy:o

Gość ksaien
wiem ze to tak wyglada. ale ja tez go czesto wyzywam, jak juz wczesniej wspominalam jest to dosc ostry ze sie tak wyraze zwiazek