Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troglodyta2

Co myślicie o facetach, trenujących sztuki walki?

Polecane posty

Gość ldasjjksadjsad
facet ok a co myslicie o kobietach trenujacych sztuki walki ??

Gość mała_mi_mi
Uważam że to łyse prymitywy, co nie mają w życiu ciewawszych pasji

Gość mała_mi_mi
Temat wyraźnie jest napisany, że chodzi o facetów.

Gość trrralllallaaaa
mała_mi_mi tobie sie chyba cos pomylilo z lysymi osilkami z silowni!!! faceci cwiczacy sztuki walki sa niesamowici, wysportowani, glownie z wlasnymi przekonaniami... podoba mi sie taki pomysl

Gość zupapoidorowa.
Są sexy :classic_cool:

Gość Czak z Nory
Ha bejbes! cmokajcie moje muły :classic_cool:

Gość deswd21321313
mała_mi_mi Uważam że to łyse prymitywy, co nie mają w życiu ciewawszych pasji Uważam, że jesteś tępą idiotką.

Widzę, że wszyscy się znają... Żaden łysy nie chodzi trenowac sztuk walki - chodziłam na TAE KWON DO i nie było tam ani jednej takiej osoby. A jacy to byli faceci? Chyba normalni, nie byli wysportowani jak superman, dosc ambitni...

Gość troglodyta2
nie chodzi tu o pederastów, co przebierają się w piżamki i biegają po sali. Tu chodzi o coś bardziej życiowego, jak , kickboxing, muay thai, bjj itp. I o osoby prezentujące wysoki stopień "wtajemniczenia"

Gość wariatkaaaa
Nie można generalizować. Z resztą, w tym mogą siedzieć osoby z różnych środowisk. Sama byłam na kilku treningach i- zrezygnowałam. Było dla mnie stanowczo za ciężko, a prawie niczego sie nie nauczyłam :(

Gość jestem za
Znam i lubię takich facetów. Bjj, muai-tai i mma jest niesamowicie wymagające fizycznie. I (to może się wydać niektórym nieprawdopodobne:) wymaga świetnego refleksu i szybkiego podejmowania decyzji. I myślenia w czasie walki.Polecam (dla zapoznania się z tematem) www.lookr.tv,w każdą pierwszą środę miesiąca o 17.00 program o sztukach walki. http://www.lookr.tv/channel_more.php?id=33

"I myślenia w czasie walki." chciałbym zauwązyć iż we wszystkich dyscyplinach wymagających bardzo szybkiego refleksu i działań myślenie przeszkadza 🖐️ ważny jest trening i tysiące powtórzeń żeby dane ruch były instynktowne bo odruchowe działanie jest zawsze szybsze niż przemyślane... jak jadąc samochodem będziesz mysleć skręcę w lewo/zachamuję/czy co tam bo na drogę wybiegł jeleń to raczej zareagujesz za późno :P