Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15we15

moja dziewczyna zostala zgwalcona przez swojego brata

Polecane posty

Gość 15we15

Czesc. Jestem ze swoja dziewczyna 8 miesiecy. Budowalem nasz zwiazek jak tylko moglem najlepiej bylismy bardzo udana para dogadujemy sie w kazdym wzgledzie. Kilka dni temu opowiedziala mi ze jak miala 8 lat to zgwalcil ja brat o 11 lat starszy. Co mam zrobic bardzo ja kocham i mi zalezy ale ta swiadomosc mnie zabija i nie wiem czy potrafie z nia byc. Co najgorsze jak mam sie zachowac nie potrafie udawac ze nic sie nie stalo jak czasem go widze na jakis weselach rodzinnych czy urodzinach czy swietach. Co mam zrobic prosze pomuzcie. ona ma teraz 20 lat to bylo 12 lat temu ona muwi ze o tym juz zapomniala i zebym ja zapomnial ze to juz dawno i zebym nic jemu ani rodzinie nie muwil. Wspomnie ze nawet matce nie powiedziala. Dzieki za rady!!!

Gość dziwne to raczej
co piszesz i to pod każdym względem. Po pierwsze nie widzę związku z gwałtem sprzed lat a waszym ponoć udanym pożyciem. Powinieneś docenić jej szczerość i być dla niej wsparciem a nie traktować tego, że miała przed toba jakieś kontakty seksualne. Po drugie dziwna jest tez dziewczyna, bo: takich rzeczy się nie zapomina - po prostu nie mozna. a poza tym skoro zapomniała i nie ma to żadnego wpływu na wasze relacje, to po co ci mówiła? nie rozumiem. Albo nie mówi całej prawdy albo w ogóle jej nie mówi. Tobie się akurat nie dziwię, ze nie możesz patrzeć na jej brata w tej sytuacji. Należy się tylko zastanowić czy słusznie.... A tak na marginesie to jeśli miało to miejsce to jest przestępstwo - ona była dzieckiem, on był dorosłym. Jeśli faktycznie to zrobił - to jest pedofilem a to znaczy, że zarówno teraz jak i przez wszystkie lata stanowił zagrożenie dla innych dzieci. O tym nie pomyślała? żeby innych chronić?

Gość 15we15
dziekuje za odpowiec. masz racje nie ma to zwiazku ze mna ani z nia ale ja mysle ze ona powiedziec to matce i tak bo ja widze po niej ze ona ciagle sie boi tego brata

Gość sfsdgdfgd
jak ona bardzo ci ufa skoro ci to powiedziała, może chce podświadomie żebyś ją chronił przed tym bratem

Gość Jesicca
też tak myślę,ona powiedziała,że zapomniała,pewnie dlatego,że nie chce tego roztrząchiwać i sobie o tym przypominać,matce nie powie bo boi sie że ta jej nie uwierzy,cale życie jak widać sie boi,tobie zaufała i sie otworzyła,moze liczy że jej w jakiś sposob pomożesz.

Gość 15we15
Wlasnie muwila ze matka jej nie uwiezy a brat sie wyprze i ze tylko mi ufa i ja bylem pierwsza osoba kturej wogule to powiedziala a bylo to przypadkowo bo lecial program w tel o zgwalcomych kobietach i jej lzy polecialy wiec zapytalem co sie stalo to wlasnie wtedy mi opowiedziala

Gość o tym bracie
powinna sie dowiedziec policja przede wszystkim, jezeli to prawda. Bo jak ktos wyzej napisal, on jest wciaz zagrozeniem dla dzieci i dla swojej siostry pewnie tez.

Gość 15we15
no tak policja ale jak on sie nie przyzna do tego i on juz z nia nie mieszka tylko ma juz zone i mieszkaja osobno. A czy ja mam to zapomniec myslicie ze tak poprostu to odejdzie odemnie??

Gość moze tak jego zone
poinformowac? Biedna nie wie ze trzyma zboczenca pod dachem, moze lepiej zeby miala pojecie co to za typ... Jeszcze jakby mieli dzieci to im tez moze zrobic krzywde.

Gość 15we15
a to bylo 12 lat temu myslicie ze nadal jest zdolny zeby cos takiego zrobic?? Ja mam ochote mu taki lomot spuscic ale wtedy rodzina pomysli ze to ja jestem jakis nienormalny bo przeciez komu bardziej uwierza

Gość nie bedzie w niebie
kto siostry nie przejebie

Gość a może kupic słownik najpierw
??????????????????

Gość a do czego ten słownik

Gość 15we15
Ludzie jak macie se jaja robic to se rubcie ale gdzie indziej

Gość ale to najbardziej
jajczarskie forum I dla kobiet, a nie dla facetów z problemami emocjonalnymi i bóg wie jeszcze jakimi...chyba głównie ortograficznymi ;O

Gość pewnie ze nadal jest
do tego zdolny, jak ktos jst psychiczny to bez leczenia cale zycie bedzie. Raczej bez sensu zebys sie na niego rzucal, lepszym sposobem bedzie naglosnienie tego tak, zeby sie nie mogl wyprzec, ale na to potrzebna jest zgoda Twojej dziewczyny. W innym razie daj temu spokoj, albo zadzwon do jakiegos centrum dla ofiar przemocy i zapytaj co w takiej sytuacji macie robic.

Gość 15we15
no wlasnie pojade do niej i porozmawiam powiem zeby powiedziala to rodzicom i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość a swistak siedzi i zawija
;)

Gość 15we15
no pewnie, że zawija... Wszystko zmyslone,...ale prowokacja niezła ;)

Gość 15we15
co zmyslone co za ku...s sie podszywa gosciu zebym cie znal to bym ci leb ukrecil pajacu

Gość 15we15
Przestań się podszywać wredniaku jeden. A historia naprawde to jest zmyslona

Gość 15we15
ty jestes zmyslony.

Gość hfgdhfzhnrfnx
Powinna powiedzieć to swoim rodzicom i zgłosić to na policję