Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvv

Randki przez internet

Polecane posty

Gość ja wiemem
Dowodzi, że faceci przez internet kłamią mówiąc, że nie mają żony

Gość taka prawda.
Dowodzi też że kobiety to naiwniary które łykają każdą ściemę, którą im facet sprzeda.

Gość ja powiem tak
ja uważam ze dowodzi to temu że ludzie są zbyt uzależnieni od wirtualnej rzeczywistości i wierzą we wszystko co zobaczą na monitorze sam się czasem dziwie jak można być tak naiwnym żeby po chwili pisania z kimś na czacie czy na randkach zaraz się umawiać i biec na spotkanie ....a już szczytem naiwności bywają spotkania w ustronnych miejscach ...czy tez odwiedzanie lub zapraszanie takiej osoby to swojego mieszkania zalecam więcej dystansu i zastanowienia się 100 razy za nim się na coś takiego zdecydujemy

Gość animowanka
ja tam przez portal randkowy poznalam mojego meza :) i jestem szczesliwa

Gość ja powiem tak
Protectorianka.....ale nikt Ci nie zabrania wierzenia w ludzi :)....uważam tylko że nie powinno się wierzyć we wszytko co ktoś napisze .....że na wszytko potrzeba czasu ....powinien być czas na pisanie na poznawanie się wymiana fotek tel a jak zaufasz wtedy się umawiaj a nie że po paru minutach już ....a później słyszy się o gwałtach czy nawet gorszych sprawach i zgadzam się również z opinią że przez net można poznać na prawdę super ludzi więcej rozwagi

Gość vvvvv
Jak prawiczek jak pisze, że żonaty i ma dziecko?

Gość o ja p...le..ludzie..
..a mojej znajomej spadła cegłowka na ulicy na glowe, dowodzi to tego ze trzeba siedziec w domu całe zycie