Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana Majeczka

Ile powinen mieć członek we wzwodzie

Polecane posty

Gość Zatroskana Majeczka

Będziecie się pewnie śmiać, ale jestem jeszcze dziewicą, mam 19 lat. Poznałam cudownego faceta w tym roku. Jesteśmy razem już dziewięć miesięcy (proszę bez podtekstów). To, co mi się w nim podoba, to to, że jest czuły, delikatny, opiekuńczy i nie naciska na współżycie. Widzę, że bardzo na niego działam, bo już trochę się głaskaliśmy i mizialiśmy, ale jeszcze nie kochaliśmy. Z nikim jeszcze nie byłam tak blisko i wiem, że chcę to z nim zrobić. Boję się tylko jednego, że mnie będzie bardzo boleć, bo kiedyś się wygłupialiśmy i jak się pieściliśmy to w pewnej chwili poprosiłam go, by dał mi zmierzyć swojego członka. Trochę się wystraszyłam, bo miał 16 cm długości od nasady jąder i 13 cm w obwodzie. Czy ten jego przyrząd nie jest za wielki.

Gość barbamamma
chłopaku, wszystko z Tobą w porządku...:D

Gość uprock
za wielki to on nie jest, ale sadzac po wymiarach - jest prawie kwadratowy, a to juz jest podejrzane ...:D

Gość jagooooodka
13 cm w obwodzie ????? Napewno ?

Gość ja powiem tak
jeśli chodzi o długość to nie jest za wielki no z lekka grubawy ....ale wszytko zależy od tego czy facet będzie Cie potrafił odpowiednio przygotować do tego pierwszego razu ...jeśli tak to nie powinno być problemu ....a brutalnie mówiąc boleć Cię i tak na pewno będzie ale jakoś będziesz musiała to wytrzymać nie Ty pierwsza i ostatnia :)

Dobrowolne wciągnięcie się na członka jest aktem odwagi i dowodzi gotowości do spełniania się tudzież dawania siebie w słusznej sprawie. Jeśli partia jest duża to i członek musi być odpowiednich romiarów... Niech żyje! NIech żyje! Sztandar Gimnazjum wyprowadzić! :p

Gość a co was tak dziwi
przecież 13 cm w obwodzie to normalne. I żaden kwadrat. Chyba wam się obwód ze średnicą pomieszał :O

Gość 13 cm w obwodzie to chyba...
...u konia tyle nie ma

:D:D:D:D:D:D:D Koń by się obraził za to stwierdzenie... :p Może Ci pomogę, niedoświadczona w "tych sprawach" Maturzystko... Obwód to 2*Pi*r Średnica to 2*Pi Jeśli 2*Pi*r = 13cm to 2*r = 13 / 3,14 czyli niewiele ponad... 4cm. 13cm obwodu oznacza ok.4cm średnicy * Teraz oceń własne zdolności pojemnościowe:p --------- *tylko koniowi o tym .... cicho sza! Bo się ze śmiechu powiesi za stodołą :p

no halo...u jakiego konia piszecie, bez sensu... rzeczywiście ktoś pomieszał średnicę z obwodem... ja mam 17cm dł a w obwodzie 16