Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaaaaaa

LUBICIE SŁODYCZE??

Polecane posty

Gość Emilka1661a
oczywiście:D:D wszystkie:]

Gość asssiiia
Białe wedlowskie Ptasie Mleczko... hmmm tego by mi brakowało na bezludnej wyspie.

Gość gość
Ja chyba lubię wszystkie ciasta oprócz karpatki. Od dziecka jej nienawidzilam

Gość gość
Niestety kocham slodycze: batoniki, czekolade, ptasie mleczko i rozne ciasta, najlepiej domowe - wszystkie rodzaje, a szczegolnie karpatke, sernik, sarni grzbiet, domowe paczki itp., ehhh A ile slodkosci potraficie zjesc w ciagu dnia? U mnie dzis z rzeczy slidkich: drozdzowka z serem, dwa nalesniki z serem, kilka herbatnikow, mars

Gość gość
A ja juz nie pamietam jak smakuja slodycze,odkad zachorowalam na cukrzyce typu1 przestalam je jesc calkowicie,sa wyjatki kiedy cukier mi spada wtedy moge pozwolic sobie na mala czekoladke,ale wole soku sie jakiegos napic bo po takiej czekoladce pokutuje odbiciem w druga strone :(

Gość gość
Oczywiście lubię jeść nutellę. Czy to na kanapce czy dodaną do jakichś dań . Tak naprawdę możliwości jest wiele, raz na jakiś czas można sobie pozwolić. Do tego jest mega dużo fajnych przepisów właśnie na dobre dania z Nutellą https://www.nutella.com/pl/pl/przepisy-z-nutella

Gość 7ooo7o7
Prezent dla seniora nie zawsze musi być stonowany i przewidywalny. Obecnie masz możliwość podarować coś znacznie bardziej oryginalnego, co zapewni mu bardzo przyjemne chwile. https://www.harempower.pl/