Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabulina

NOBEL dla OBAMY

Polecane posty

Czy ktoś mi może w łopatologiczny, przystępny sposób wyjaśnić, czego takiego dokonał Barack Obama, żeby zasłużyć na Pokojową Nagrodę Nobla? Najlepiej - w kontekście tego, że np.taki JP II go nie dostał. Wdzięczna będę, bo zdaje się, że mam jakieś głębsze luki w wiedzy bieżącej :o

Gość vsfv
no własnie za co >? co zrobił w dziedzinie pokoju ?

Gość podobno była rozwazana
kandydatura Lecha K ale przegrał w przedbiegach :P

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
też tego nie kumam, co on takiego zrobił? Bo ludzie z o wiele większymi dokonaniami nie dostają... Może on coś zrobił kiedyś o czym my nie wiemy... :o

Dawno straciłam zrozumienie dla obecnej poprawności politycznej :o Może jeszcze powinni mu dać statuetkę Eurowizji, honorowe obywatelstwo miasta Kluczbork i - ja wiem? - pierwszą nagrodę na wystawie psów rasy buldog..?

..jeszcze by można dorzucić tytuł Miss Universe... Motorniczy, odnoszę wrażenie, że ilość tyłków, które obecnie należałoby w myśl poprawności lizać, wzrasta wykładniczo. :o

Gość dwqeq32131
To Rosjanie wystąpili dla Obamy o Nobla, za to, ze nam odebrał marzenia o tarczy.

Nie wiem, czy to wystarczy. No chyba, że rozwinąłbyś w "Wykolejony motorniczy - homoseksualista" :P

Gość to nie za to co zrobił
a za to czego ma nie robić - takie zaklęcie na zaś ;-)

No zbok ze mnie potworny :P Chodziło mi o to, że sama czarność może nie wystarczyć, ale jeśli ją połączysz z inną obecnie "lizaną" grupą, czyli homoseksualistami, to masz podwójne szanse :P Ale głodnemu chleb na myśli :P Takie właśnie pojawiły się komentarze, że to "na zaś". To ja też poproszę o Nobla na zaś! :D Zaręczam, że jak go dostanę, to tak się wezmę do roboty, że... :classic_cool:

Gość obama szerzy pokoj na bliskim
wschodzie ciezka amunicja i bombami :D

Gość kuriozalna decyzja
Obama zwiększa kontyngent w Afganistanie o 22 tysięcy żołnierzy. Może za to dostał Nobla?

Gość a on teraz powinien atomówką
na bliski wschód, atomówką na azję i daleki wschód., kolejną na ruskich i pokój będzie światowy :) Aha, nie wiem co z czarną afryką, tam też by się przydało zaprowadzić porządek, ale może sentymenty zwyciężą i stworzy tam laboratoriu doświadczalne do testowania leków i za rok dostanie w dziedzinie nauki.

Filotowy widelec, wystąpmy razem :P Ja obiecuję, że będę usilnie starać się wynaleźć lekarstwo na raka. A Ty..? :P

Gość vvvvv
Dali mu Nobla bo nie było lepszych kandydatów. Same psychole na świecie.

żenada :-( a tylu ludzi zasługuje na tą nagrodę ,którzy siedzieli w więzieniach,ideowcy,obrońcy praw człowieka,torturowani,pomagający narażając własne i rodziny życie masakra :( wybrali lalusia z salonu który łazi w garniturze za 5 tysięcy $ i na bankietach wygłasza przemówienia popijając wysublimowane trunki skandal bojkotuję tą nagrodę dla tego lansiarza kompromitacja komitetu noblowskiego

Gość To wy nie wiecie za co
Obama dostanie nobla za umiejętność marketingu politycznego i auto-wizerunek. Tylko on potrafi sprzedać czarne gówno masom, aby te myślały, że jest to gówno lepsze i inne od białego... ... CHANGE :classic_cool: 🖐️

ja obiecam szczepionkę na HIV, obiecam, ze wymyślę Teleport ( i wtedy nie będą potrzebne drogi, auta, samoloty), obiecam, że znajdę sposób na nagranie całego Internetu na jedną płytę i obiecam, że pokażę dowody na istnienie Boga. wygram jak nic :classic_cool:

Gość świdelec nie wygrasz
bo nie jesteś asfaltem 🖐️

co za bzdury pleciecie ,kandydaci są, kobiety Piedad Cordoba - przywódczynię organizacji "Kolumbijczycy na rzecz Pokoju", jordańskiego księcia Ghazi bin Muhammada, działającego na rzecz dialogu międzyreligijnego, oraz afgańska działaczka praw człowieka Simę Samar. a nie kurva Obama ,nie ma sprawiedliwości na świecie,wszystko układy , dostał Nobla bo nie jest Bushem