Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabulina

NOBEL dla OBAMY

Polecane posty

Gość vvvvv
Piedad Cordoba - przywódczynię organizacji "Kolumbijczycy na rzecz Pokoju", jordańskiego księcia Ghazi bin Muhammada, działającego na rzecz dialogu międzyreligijnego, oraz afgańska działaczka praw człowieka Simę Samar. Nikt o nich nie słyszał, łącznie z przyznającymi nagrodę.

Gość donaldo
jest lewicowcem

Gość a o obamie kto słyszał jakies
cztery lata temu , też nikt 🖐️

Gość Może i Obama jest wykształcony
Ale co z tego, skoro jedyne co potrafi to robić "SZOŁ" przed telewizorem? Jest populistą większym od Leppera, który powoli doprowadza kraj do ruiny... nie mówiąc o tym, że podciera sobie konstytucją swój czarny tyłek.

Nadal się nie dowiedziałam :P Na Kafe to chyba same wykształciuchy bez wiedzy ogólnej siedzą :classic_cool:

Gość czemu wszystkie moje posty zni
kły😠

Gość żądam równouprawnień dla rasy
pomarańczowej! połóżmy kres dominacji czarnuchów i fioletowych nicków!:classic_cool:

Właśnie przeczytali moje wypociny w Chilli Zet :P Ogłaszam krucjatę starających się o Nobla :classic_cool:

No dobra, tak to mogę, widelcu (inaczej być mi wszystko zgarnęła, w dodatku - czarnowłosa :P ) pod warunkiem tego teleportu! Brooneta, witaj na pokładzie :) Twórczo rozszerzyłaś listę atutów na nie-robienie pewnych rzeczy :D Toż to świetny trop :classic_cool:

juliusz cezar :D:D Hitler i cała reszta również! o nie, to mój teleport, dowody na istnienie Boga, internet na płycie CD i szczepionka na HIV wygrywają. Wyleczę homo z homo również :classic_cool:

wszędzie w komisjach rządzących muszą być murzyni jak w banku nie ma rządzącego murzyna to zarząd sie nie liczy gdybym rządziła oczywiście --moje zasługi pasują do Nobla pokojowego

Gość pogon za diabłem
obama to antychryst Dr. Rabbi Sollog Immanuel Adonai-Adoni - autor ponad 50 książek, kabalista, znawca 10 starożytnych języków i wykładowca, przedstawił zadziwiającą zbieżność tekstów Ewangelii Łukasza i Mateusza z imieniem aktualnego prezydenta USA. Chodzi o tekst wypowiedzi Jezusa: "Rzekł im: Widziałem szatana, gdy jak błyskawica spadł z nieba." (Lukasz 10-18). Rabbi Sollog tłumaczy, iż Baraq (współczesna wersja - Barack) oznacza błyskawicę. Także w starożytnej Grece, Barak znaczy błyskawica. Hebrajskie słowo Bama jest odnośnikiem do wysokości, a Hebrajska litera O lub U jest głównie używana jako łącznik pomiędzy dwoma wyrazami. Baraq-O-Bama tłumaczy się wiec z Hebrajskiego jako " błyskawica z nieba" ! Inaczej mówiąc , powyższy tekst z Ewangelii Łukasza można przetłumaczyć w następujący sposób "Widziałem szatana, jako Barack Obama". Tekst ten jest tłumaczony i omawiany dużo bardziej gruntownie, lecz nie chcemy nikogo zanudzać zbyt długim artykułem. Zainteresowanych zapraszamy do własnych poszukiwań na google. To jednak nie koniec rewelacji. W Ewangelii Mateusza (24-27) czytamy: "Albowiem jak błyskawica zabłyśnie na wschodzie, a świeci aż na zachodzie, tak będzie z przyjściem Syna Człowieczego". Nie trzeba chyba nikomu przypominać, ze Barack (hebrajskie: błyskawica) wychował się na wschodzie, w Indonezji, a zrobił błyskawiczną (!) karierę na zachodzie, w USA i został prezydentem najpotężniejszego kraju świata. Rabbi Sollog posuwa się jednak dalej i objaśniając w detalach zawiłości języka hebrajskiego tłumaczy ten tekst w następujący sposób: "Kiedy Barack (błyskawica) nadejdzie ze wschodu i zabłyśnie na zachodzie, to nadejdzie Syn Człowieczy". Według powyższych tłumaczeń (interpretacji) istnieją więc 2 możliwości. Albo Jezus dał nam wskazówkę, iż Barack Obama jest spodziewanym Antychrystem, albo tez jest on tym, który zapowiada przyjście Antychrysta i tym który utoruje mu drogę...

Gość poganizcz klawiszy
http://www.globalnaswiadomosc.com/szatannaziemii.htm Koncern Bayer zarazal nasze dzieci virusem HIV ?? To rozwiewa wszystkie watpliwosci co do uczciwosci koncernow farmaceutycznych... Stacja telewizyjna CNBC w reportazu podaje: Koncern Bayer z pelna swiadomoscia prowadzil dystrybucje lekow dla dzieci, zarazonych virusem HIV. Leki zostaly wycofane z USA. Kongres nie zrobil nic a FDA (Food & Drug Association - Oficjalna Organizacja ds. Zywienia i Medykamentow prosila o nie rozpowszechnianie wiadomosci. Bayer wycofal leki i sprzedal je do Japonii, Hiszpanii i Francji!!! Byc moze tez do innych krajow.

Gość szarks
W dodatku, jak już niektórzy na necie zauważyli, termin zgłaszania kandydatów do nagrody nobla uplywa 31 stycznia. Czyli Obama miał całe 11 dni na wykazanie się swoimi pokojowymi wysiłkami zanim go zgłoszono do nagrody.