Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlopaczyna z miasta

Co mam myslec i co wy myslicie...

Polecane posty

Wczoraj moi rodzice byli na zakupach dzisiaj przegladam ubrania ktore sa dla mojego taty i widze kurtke niewiem co to za material za 1400 zl plaszczyk za 800 kilka koszulek po 200-300 zl ..3 pary spodni po 400+ zl co myslicie?o mnie ..moich rodzicach

Gość poma-poma-pomaranczowa
A co mamy myśleć???? Skoro ich stać to kupują ... Dobrze, że nie ubierają się w jakieś tandetne szmaty, które tracą kolor po jednym wypraniu

Hahahahahahah "koszulka za 300zł?? mozna potargac tak samo jak tą za 30" placisz za jakosc wyglad i marke nigdy koszulka za 30 zl nie zrobi takiego wrazenia jak ta za 30

Gość protkowa
co myślę?...że jesteś snobem i tyle :-(

Nie jestem snobem ale zwracam uwage na ludzkie ubrania bo po nich mozna ocenic klase czlowieka..i uwierz ze jest roznica w koszulkach za 30 i za 300zl:)

Gość prowo nie prowo
widać, że kogoś coś boli w tym temacie...

Fioletowy widelec nie wymadrzaj sie kurwa bo nawet nie wiesz co to jest klasa spoleczna

Gość Po cholere
zakladasz taki temat. Piszesz, ze nie wiesz co myslec, a potem okazuje sie, ze jednak wiesz. Ale ja ci powiem :P Mysle, ze ten temat to prowokacja, w dodatku bardzo slaba i tu nie ma sznas na dluzsza dyskusje. I jak to sie mowi: But z miasta, noga ze wsi ( w twoim przypadku)

Hahahahahhaha idioci to nie jest prowo oczywiscie przekonac was nie moge ,,,

Gość co ty powiesz
zwracasz uwagę na ludzkie ubrania ? A jakie są ubrania "nie ludzkie" Na świnki albo krowy ? :O:O Do szkoły miernoto

"placisz za jakosc wyglad i marke nigdy koszulka za 30 zl nie zrobi takiego wrazenia jak ta za 30" - > tekst roku!!! :P:P:P

Gość owszem masz rację
po stroju można ocenić człowieka im bardziej ktoś zakompleksiony tym bardziej stara się to ukryć za drogą metką w końcu na zewnątrz nie widać tego jaką ma osobowość ale widać ile zapłacił za buty czy torebkę i chyba to działa w dwie strony bo osoby wartościowe nie zastanawiają się nad tym ile kto zapłacił za to co aktualnie ma na sobie

klasa spoleczna -jeden z podstawowych terminów służących do określania stratyfikacji społeczeństwa. tylko ze ty nie wiesz co to znaczy stratyfikacja i tu sie zaczynaja schody...

Oczywiscie i powiesz mi jeszcze ze ufasz bardziej brudasowi w podartych dresach niz czlowiekowi z drogimi ciuchami:P??

Gość oO.
prawda jest taka, że ubrania droższe są lepsze jakościowo. sama wolę kupić mniej rzeczy a droższych niż mieć 10 bluzek które się rozciągają po praniu, schodzi kolor itd. tym niemniej nie uważam, żeby ubrania jakkolwiek mówiły o klasie człowieka. kasa nie idzie z klasą w parze. można być człowiekiem bogatym i być burakiem, można być biednym i wartościowym z klasą. można też być człowiekiem bogatym i z klasą, i być burakiem bez klasy.

Ktos kto neguje drogie ubieranie i uwaza je za przejaw snobstwa i zakrycia jakichs kompleksow nigdy nie mial pieniedzy by je kupic

Gość owszem masz rację
tyle że nie wpadłeś na to że ktoś może być bogaty a nie przywiązywać uwagi do stroju ktoś może się ubierać dla siebie a nie po to by szpanować i imponować innym ktoś może być chorobliwie oszczędnym i nie lubieć wydawać kasy na szmatki

Gość ajahdjdkdkfisnsjsdvfd
TEN TEMAT TO PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Przyjmijmy, że płaci się za markę. Jak ktoś ma potrzebę snobistycznie ubierać się, ufając w brendy, jego sprawa. Jak go na to stać...

Cale twoje zycie to prowokacja idioto

Gość owszem masz rację
akurat ja na brak kasy nie narzekam ale nie cierpię wydawać kasy na coś co moim zdaniem tyle kasy warte nie jest może moim problemem jest to że nie rozumiem idei kupowania drogich markowych ciuchów tylko po to by mieć świadomość że są drogie i markowe.... może brak mi tego przypływu adrenaliny jaki czują inni gdy nabywają takie rzeczy....

jestes smieszny, naprawde, idz i sie ciesz swoimi drogimi ciuszkami, podniesc swoje ego skoro w inny sposob nie potrafisz :P P.S. kupowanie drogich ciuchow to w dzisiejszych czasach naprawde nie powod do dumy, nie jestes przez to ani o odrobine lepszy od innych

Oczywiscie ze placi sie za marke ale wpierw ta wlasnie marka musi sobie czyms zasluzyc aby zyskac miano tej drogiej....jakoscia i przedewszystkim pewnoscia ze twoj kolega nie bedzie mial takiej samej a po 3 walory estetyczne sa nieporownywalnie wieksze

Gość oO.
a co jest złego w tym, że jeśli ktoś ma kasę, to kupuje drogie ciuchy? nic. tak samo nie ma nic złego w kupowaniu drogich gadżetów. ma ktoś pieniądze, to je wydaje. to jest normalne i nikomu nic do tego na co.