Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi o co chodzi

dziwne??? prosze o pomoc!!

Polecane posty

chodzi o firme europrovidus. niedawno zlozylam tam papiery przez internet i dzisiaj facet zadzwonil zeby sie spotkac i powiedziec co i jak.. no i zaproponowal ze przyjedzie do domu bo akurat bedzie w moim miescie. a ja idiotka z tych nerwow i zaskoczenia o nic nie zapytalm czemu tak itd:O dziwne to czy ja jestem jakas inna?

Gość jestes inna jakas
w zyciu obcego do domu bym nie wpuscila ot tak :O

no bo nigdy sie z takim czyms nie spotkalam jscze jestem mloda i widac wieeele sie musze nauczyc;) a godzine wybralam ja- taka kiedy ktos bedzie ze mna w domu..

leviatan a jescze jakby mogl/a mi powiedziec w jaki sposob to sie moze odbywac? on mi chce powiedziec co trzeba zrobic zeby zostac u nich zatrudnionym itd...

mroczny... no nie pomyslalam bo bylam w szoku:O:O:O nie wem teraz czy dzwonic i to odwolac czy cos, nie chce wysjsc na idiotke:O cala rodzinka bedzie w domu wtedy wiec nic mi nie grozi:P

az taka idiotka nie jestem bez przesady:O po prostu przez chwile pomyslalam ze moze tak czasem pracodawcy robia:O jestem mloda niedoswiadczona i nie wiem jak to wsyztsko sie odbywa- czy u wszytskich tak samo itd:O

doradzi ktos co teraz zrobic czy bedziecie wszyscy mnie tu gnoic?:D nie wiem czy zadzwonic i sie jakos wymigac czy cos?:O tak to jest jak sie robi a potem mysli:O

zadzwoń do tego faceta i powiedz że nie możesz go w domu przyjąć bo coś tam ci tam wypadło np. rura pękła i ci zalało ci dom chora ciotka przyjechała w odwiedziny

no ok wlasnie tak pomyslalam.. ok zadzwonie i tak powiem a jak zaproponuje mi w jakiejs kawiarni spotkanie czy cos?:O co mam mu w ogole powiedziec? sama zaproponowac gdzie indziej? jezu jednak glupia jestem:O

no niby tak:D ok ale sie zestresowalam, jescze musze sie wielu rzeczy nauczyc i najpierw myslec potem robic:O:D

nie denerwuj mnie... teraz widze ze ta firma nie ma filii w moim miescie:O a oferta pracy byla... ehh nie wiem czy sie umawiac czy to calkiem odwolac:O

Gość maatrix
Witam. Stanowczo odradzam tam wszelką pracę. Trochę pracowałem w tej firmie. Na moje szczęście i moje zdrowie odszedłem. Szkoda nerwów i czasu. Pracują tam ludzie nad wyraz niekompetentni. Pozdrawiam.