Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaraki Rządzą

słyszeliście o Szarakach?

Polecane posty

Gość Szaraki Rządzą

ułkownik Philip J. Corso, nieżyjący już oficer armii amerykańskiej, pozostawił nam materiały o tym, czego był świadkiem w 1947 roku w Forcie Riley w stanie Kansas. Twierdził, że wrak znaleziony z Nowym Meksyku na pewno nie jest balonem, a statkiem kosmicznym. Przekonywał ponadto gorliwie, że niedaleko wraku znaleziono martwego kosmitę. Jak mówił, gdy pewnego razu ukradkiem otworzył jedno z pudeł, opatrzone sygnaturą "ściśle tajne", zamarł z przerażenia. Jego oczom ukazały się zwłoki obcego zanurzone w niebieskiej cieczy. Ciało miało wysokość 1.20 metra, a ręce po cztery palce - nie było kciuka. Miał on cienkie nogi i stopy, nieproporcjonalnie dużą głowę w kształcie żarówki. Wszystkie swoje przeżycia i przemyślenia pułkownik zawarł w opublikowanej w 1997 roku książce pt.: "The Day After Roswell". To oni rządzą naszą Ziemią.

Czytałem wiele artykułów poświęconych obserwacjom UFO, katastrofom UFO, próbom zestrzelenia UFO oraz porywaniu przez Obcych zwierząt i ludzi. Ostatnio trafiłem na artykuł którego autorzy wysunęli tezę że Obcy szykują się do inwazji na Ziemię i że nastąpi ona w latach 2009-2012. Postanowiłem przeanalizować sytuację i doszedłem do wniosku że ludzkość nie zdoła odeprzeć ataku kosmicznego najeźdźcy. Zasadniczym problemem jest to że nasze wojska strategczne są uzależnione od komunikacji i zwiadu satelitarnego, a jednocześnie nie potrafimy bronić naszych satelitów. Wystarczy że Obcy skasują nasze satelity i wygrają wojnę, jeszcze zanim wysadzą swój desant na Ziemi. Obecnie zaledwie trzy kraje dysponują wojskami kosmicznymi (USA, Rosja, Chiny), tylko 8 krajów (USA, Wielka Brytania, Francja, Rosja, Chiny, Indie, Korea Północna, Izrael) posiada międzykontynentalne pociski balistyczne, tylko 10 krajów (USA, Wielka Brytania, Niemcy, Francja, Włochy, Hiszpania, Austria, Arabia Saudyjska, Rosja, Chiny) posiada myśliwce piątej generacji. Większość państw świata była by bez szans.

Gość nikt nie wierzy w Szaraki
niby każdy wie że jakieś inne cywilizacje sa we wszechświecie ale żeby nas odwiedzały? co toto nie :) a oni tu siedzą od dawna

Są też inne problemy: 1. Międzykontynentalne pociski balistyczne są projektowane z myślą a o atakowaniu celów naziemnych, a nie celów w przestrzeni kosmicznej. 2. Tylko USA i Chiny posiadają więcej niż 100 myśliwców piątej generacji. Pozostałe z 10 krajów które je mają, posiada zaledwie po kilkadziesiąt egzemplarzy. 3. Nasze wojska strategiczne bazują głównie na broni jądrowej, co oznacza że nie będzie można ich użyć w momencie gdy Obcy już wylądują na Ziemi. Był by to z naszej strony ruch samobójczy.