Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelagiax

Jakie dodatki? foto!

Polecane posty

Gość pelagiax
no dajcie jakies pomysły

Gość żartujesz sobie /
ze w taki worek kupilas na wesele? ! :-/

Gość ubierz sie w nia
i daj tu foto to doradzimy

Gość pelagiax
dlaczego worek? chce bazowac na dodatkach, nie jestem wyznawczynia taftowatych bezowatych sukni, lubie minimalizm, moim zdaniem jest elegancka

Gość żartujesz sobie /
sory ale moim zdaniem jest bardzo tandetna , wyglada jak worek na kartofle :-/ ale ty w tym bedziesz nie wiec co mnie to :D

a aj juz wiem ze jestes w zwiazku i masz dziecko ....:P:P:Pfajny osiołek :P a tak po za tym to ja bym założyła fioltowe ciemniejsze bolerko zeby sie nie zlewało ale było podobnego koloru.

Gość pelagiax
nie mam dziecka :( ale mam kota, co juz chyba też wiadomo :)

Gość abc....
po pierwsze ta ''kiecka'' jest obleśna

Gość pelagiax
20 zł, bo od tylu sie aukcja zaczynała... i tylko ja byłam chetna, no i co z tego??? uwazam,ze bede w niej dobrze wygladac, mam ciemną karnację, ciemne włosy.jak sie odprasuje bedzie fajnie, super wysokie szpile.

Gość pelagiax
zresztą za gównianą kase, jak dojdzie nie bede załowac, to czysty przypadek,ze ją mam. jutro ide szperac po butikach jak cos znajde to ta powiesze do szafy i juz.

Gość wygląda jak z taniej folii
sorry , to jest tania folia :O

Gość na meskim f
nie przejmuj sie tymi komentarzami-tutaj nikt ci przychylnego nic nie napisze bo same sfrustrowane suki siedza. kiecka skromna i spoko-dzieki temu mozesz zaszalec z butami dodatkami itd

Gość no bo tu
przecież same gwiazdy siedzą , jak sukienka za 20 zł to wieś i tandeta ale jakbyś zapałciła 2000 to już by inczej pisały , autorko sukienka ładna , żadnej satyny juz do tego - typu satynowe bolerko i jeszcze fioletowe :O

Gość jjhgfe
Nie jestem gwiazdą, też czasem kupuję tanie szmatki, ale w takiej kiecce bym nie poszła, po prostu jest brzydka. Materiał niemodny. No ale jeżeli już ją kupiłaś, to uważam, że czarne dodatki byłyby ok. No i koniecznie bolerko żeby zmienić styl.

Gość noo masakra /
czemu jak ktos napisze jej ze sukienka jest oblesna to odrazu wyzwiecie ta laskie od suki?! zalosne to jest ! o gustach sie nie dyskutuje ! jednemu sie podoba drugiemu nie i po sprawie ! ale zeby odrazu sie od suk wyzywac?! zal, mi osobiscie rowniez ta sukienka sie nie podoba, i co teraz pewnie jestem suka tak ?:D

Gość pelagiax
dzięki za wsparcie :) zazwyczaj bardziej wytrząsam kasę ale to było tak z głupia franc... no tak.... teraz jest era bufiastych, dupiastych, barokowych kiecek, z cekinami i cała inną cepelią plus kokony na głowie i kupa loków wolę klasę ile by nie kosztowała, własnie dodatki ! o to pytam własnie. a po zakupy to latam w jeansach a nie w satynowej kiecce.

Gość na meskim f
to ci wyjasnie czemu suki skoro jestes taka ograniczona.......bo ona spytala jakie DODATKI a nie CZY TO LADNA SUKIENKA-moze teraz ci sie rozjasni choc watpie...... a zostala zjechana i jeszcze sie ceny uczepily-ZAL. jakby napisala ze kiecka od diora za 5000 to kazda by kwiczala z zachwytu

Gość ale czemu ktoś pisze że
sukienka jest wiejska , niemodna , jak worek itp ? Czy tak brzmiało pytane autorki - czy ta sukienka jest wiejska ? Bo jakoś nie zauważyłam , myslałam że autorka pyta o dodatki ale jak zwykle zleciały się kafeteryjne znawczynie mody i zaczęły pluc jadem , wytłumaczy mi ktoś w jakim celu ? :O

Gość na meskim f
i wlasnie o to mi chodzi kolezanko:) stad te suki

Gość pelagiax
serio spływa to po mnie, to ze tyle za nia zapłaciłam to nie znaczy,z e jest tandetą. Najpierw obejrzałam te ciuszki firmy SAPHIA, zobaczcie,że wszyskie sa stylowe i mają smak. nie jestem typem szarej myszy wiec moj ogólny wygląd nada zycia tej sukience z pewnoscia. pytam jescze raz, co ją wzbogaci, jaki kolor do kontrastu i co? jakis zakiet, szal?

Gość noo właśnieee
spytala o dodatki, ale skoro komus sie nie podoba to ma prawo sie wypowiedziec nie?! daremni jestescie, mi sukienka tez sie nie podoba ale jesli chodzi o dodatki to nie wiem jakies czarne delikatne koraliki, jakas sexi moze byc i fioletowa opaska na wlosy i tyle , ja mam takie zdanie!

Gość pelagiax
miało byc SATHIA ;) a poza tym jakby na allegro aukcja kiecki d&g zaczynała sie od 1 zł, i byłby tylko jeden chetny to znaczy,że tyle jest warta??? skąd takie podejscie?

Gość na meskim f
nie tlumacz sie ile kosztowala-to tylko swiadczy o poziomie tych panienek ktore ci to wypominaja

Gość no prawo
wypowiedziec się ma a jak , tyle tylko że nie wiem po co :O Wniesie to coś do tematu ? :O Chyba że chodzi o to że jak tak jedna z drugą autorkę zdeptają że jak można miec taki gust etc. to się im humor poprawi , jeśli nie ma się czegoś mądrego do powiedzenia w danym temacie to chyba lepiej milczec niż się tak wpychac wszędzie z tym swoim zajebistym stylem :O Autorko ja bym zaszalała z zielonym , np buty ale ja lubię eksperymentowac

Gość klosanna
no wlasnie jaki to ma cel? tylko ja pognebic ze taka szmate kupila itd. jestescie zalosne panienki