Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwy facet

Zdjecia z EX

Polecane posty

Gość szczesliwy facet

Przechowujecie zdjecia po bylych? Bo ja mam ochote wszytsko zniszczyc,jestem teraz szcesliwy zakochany i nie chce wracac pamiecia do czegokolwiek co bylo kiedys! Jak myslicie?

Gość moj facet do niedawna
przechowywal je na dysku naszeg okomputera (sic!). jestesmy razem ponad 3 lata i wreszcie poprosilam go, zeby sie nad tym zastanowil. zgral na cd i wyniosl z domu.

Gość moj facet do niedawna
ale nie uwazam ze historie z przeszlosci trzeba niszczyc; wystarczy nimi nie epatowac.

Gość szczesliwy facet
moja kobieta nigdy nie widziala tych zdjec, i ja je kiedys wlasnie wynioslem i o nich zapomnialem, wogule do nich nie wracam ale nigdy ale to nigdy bym nie chcial zeby ona je widziala,,,dlatego sie zastanawiam czy ich nei znisczyc na zawsze

Zauwaz, ze zycie pedzi, i tak naprawde nie wiadomo ile jeszcze bedziesz "szczesliwy". Kiedys tez byles, i te zdjecia, sa tego dowodem. Nie musisz wypierac sie swojej przeszlosci tylko dlatego, ze obecna dziewczyna tego nie chce. To Twoje wspomnienia, Twoja czesc zycia. Nikt nie ma prawa ingerowac w zadne zdjecia. To bardzo osobiste i mam wrazenie, ze osoby ktore napieraja na swoich partnerow zniszeczenie tej "przeszlosci", same sa "niepewne" jutra. :)

Gość sepiiaa
Lepiej schowaj do pudełka. Jak są jeszcze czarnobiałe to tymbardziej:) Zdjęcia to pamiątka, nas samych, ale i czasu, w ktorym żylismy..:)

Gość kropka w czekoladzie
ja obobiście zniszczyłam wszystkie rzeczy które kojarzyły mi się z ex nie tylko zdjęcia ale to była koszmarna historia i nie chciałam nic pamiętać, z kolei mój ukochany spytał mnie kiedyś tak mniej więcej po dwóch latach naszego związku czy nie uważam że już czas aby on wyrzucił zdjecia swojej byłej. Kategorycznie mu tego zabroniłam, trzymał je w pudełku z różnymi innymi pamiątkami ze szkoły średniej i tak zostało wszystkie te rzeczy sa w jego domu rodzinnym i szczerze czasem lubie pooglądać te jego foty z kawalerskich czasów nawet te na których jest ta dziewczyna bo to było tak niewinne że naprawdę nie mogłabym się o to wkurzać. Uważam że każdy powinien mieć takie pamiątki

Gość jagodka jagodka
A jesli wasz partner nie mial nikogo wczesniej? Ja tak mam,bylam w dlugim zwiazku i mam wiele zdjec a on nie ma zadnych.Tez nie chce zeby kiedys je widzial.

Zgadzam się z kropelką w czekoladzie.Ja z moim M mamy tak samo,z małą różnicą,te zdjęcia(i jego i moje) są w naszym domu:-)

to mu ich nie pokazuj:) ja wszystkie swoje zdjęcia z byłym facetem, czy też z byłymi znajomymi mam na kompie bo to cała moja młodość, imprezy, ogniska, różne wypady itd więc nie będę ich wyrzucać tylko dlatego że są na nich osoby z którymi nie mam już kontaktu.

Gość MoniaKociara
tak moj ma, kiedys mi pokazał (bo chciałam), jakies z wakacji, gdzie jest on, ona, szwagier i siostrzeneic mojego chlopaka. W nosie to mam. Nawet sama go namowilam aby przyjął ja do grona znajomych na NK, Yo zawbsze będzie jego była dziewczyna, jkas czesc jego zycia.

Gość jak chcesz wyrzucic to wyrzuc