Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Przyjmę Yorka

Polecane posty

Gość g0s1a82

Witam:) Już od dłuższego czasu poszukuję osoby,która chciałaby oddać Yorka.Nie ukrywam,że jest to moim wielkim marzeniem mieć takiego pieska w domu. Cóż mogę powiedzieć o sobie,jestem osobą odpowiedzialną i mogę zapewnić,że jest to moja przemyślana decyzja a nie chwilowy kaprys.Kocham te pieski i na pewno stworze szczeniakowi jak najlepsze warunki,oraz ofiaruje mu dużo dużo miłości... Przeczytałam wiele artykułów na temat tej rasy i wiem jak mam dbać o niego. Proszę ludzi o dobrych sercach żeby spełnili moje marzenie.Mam nadzieję,że znajdzie się ktoś kto nie będzie się kierował chęcią zysku i mi pomoże.Szczerze proszę o pomoc. Pozdrawiam Małgosia:)

Gość Danabanana
Ja mam roczną suczkę yorka ale za nic bym jej nie oddała chodźby nie wiem jaki byłby ktoś dobry! sory, to moje dziecko! ale jak byś była zainteresowana to w marcu biorę moją Misię na krycię i wiosną będzie miała szczeniaczki:)

Gość widac ze juz sie
nastawiasz na szczeniaka anie doroslego psa:o

Ja bym Ci oddała ale mój facet by mnie zabił:( Jestem zbyt pedantyczna zeby mieć psiaka no i niestety ja się mecze i psina sie meczy...

Gość Yorki
sa zlosliwe i wredne -odradzam

Gość g0s1a82
Nie nastawiam się na szczeniaka,ale też nie chciałabym mieć starego psa bo zdaje sobie z tego sprawę,że taki piesek będzie tęsknił za panem:(((

Gość g0s1a82
Z utrzymaniem nie będzie już takiego problemu.Koleżanka ma Yorka tylko że pieska i wiem jaki jest koszt.

Gość g0s1a82
a co do złośliwości tej rasy to jakoś nie wierze moja koleżanka ma yorka i jest wspaniały naprawdę nie nie można kochać tej rasy:)

Gość g0s1a82
Tylko nie tu tkwi problem,wydaje mi się że nie znajdzie się osoba która odda takiego psiaka za darmo.Ludzie na tym zarabiają straciłam już wszelką nadzieje.

Gość g0s1a82
Świetokszyskie

Gość uwaga ogłoszenie
przyjmę kilka szczeniąt Yorka z rodowodem:)

zalosne to gloszenie... I co myslisz że od razu 5 ci dadzą? jeden kosztuje nie mniej niz 800 złtych, każdy woli sprzedać niż oddać a dlaczego nie możesz przygarnąć ze schorniska kundelka?

Gość g0s1a82
Nawet pisałam do różnych hodowli z nadzieją,że ktoś mnie zrozumie i nic:( a odległość nie ma dla mnie znaczenia pojadę po pieska wszędzie:)

Gość nie badz glupia i zacznij mysl
ec bo nikt ci za darmo tego psa nie da:o

No własnie, ratlerka to jeszcze by ktoś może dał bo to najtańszy za stówe jest a york kobieto łeb cię boli.... czemu nie dasz ciepłego domu i miłości psu ze schroniska?

Gość g0s1a82
Wiesz co mogę być żałosna wcale o to nie dbam jeżeli wszyscy ludzie myślą tak jak Ty to wcale się nie dziwie,że tak jest na tym świecie,ze tylko pieniądz się liczy.A kocham tą rasę i dlatego zależy mi na yorku.

Gość g0s1a82
A napisałam to ogłoszenie bo chwytam się wszelkich sposobów.Zdaje sobie z tego sprawę,że może się nikt nie znajdzie,ale mam jakąś nadzieje.

Gość g0s1a82
mam w planach otworzenie hodowli na szeroka skale, wybudowałam juz boksy dla 10 piesków + 15 młodych każda, zaś bede sprzedawać jednego po 1500 zł, taka kasa mówie wam

Gość g0s1a82
Koszty wiem jakie są,ale problem jest taki że nie mam takiej gotówki mogłabym kupić ale na raty a nikt się chyba nie zgodzi...

Obcinanie pazurków raz w miesiącu to minimum - 20.00 Caisteczka (yorki sa wybredne) - 40.00 (tyle ja tracę) Karma 1,5 kg - 56.00 Szczepienia - 80.00 Zabawki - skromnie licząc - ok. 35.00 Legowisko - 120.00 (pluszowa budka) Smycz - 60.00 Szelki - 30.00 Miski - 15.00 Jeszcze w miedzy czasie miał zapalenie ucha leczenia wynosiło 185.00 Fryzjer raz na 2 miesiace i to kosztuje 80.00 Szampon i odzywka bo yroki maja trudną do rozszenia sierść więc 80.00 raczej cię nie stać

Gość g0s1a82
Widzę,że fajne to forum jeżeli ktoś się podszywa za mnie i pisze takie bzdety!!!!!!

Może to śmieszne co powiem, weż kredyt w banku na tysiaka i spłacaj przez rok. A ile najwięcej możesz dać za psa? Chcesz psa czy sunię? Bo jak psa to taniej a sunie to 200 drozej szczrze w porównaniu zd rugim moim psem ten to ciągle wydatki (drugi to mieszaniec)

Gość g0s1a82
wiem co ile kosztuje bo już patrzyłam wcześniej pisałam ze moja koleżanka ma yorka i z pełną odpowiedzialnością dam rade go utrzymać.a niektóre wydatki są jednorazowe.

Gość g0s1a82
to nie jest śmieszne bo już o tym myślałam mówię o kredycie.

Gość g0s1a82
wszystkie mi się podobają tylko te ofert są już nieaktualne...