Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Przyjmę Yorka

Polecane posty

Gość g0s1a82
a ciekawa jestem kto był tak miły i napisał o tej hodowli???

Gość bulwers
"Obcinanie pazurków raz w miesiącu to minimum - 20.00 Caisteczka (yorki sa wybredne) - 40.00 (tyle ja tracę) Karma 1,5 kg - 56.00 Szczepienia - 80.00 Zabawki - skromnie licząc - ok. 35.00 Legowisko - 120.00 (pluszowa budka) Smycz - 60.00 Szelki - 30.00 Miski - 15.00" To jest pies czy zabawka ??? Pazury można obciąć w domu raz, ciasteczka ??? i co jeszcze ??? Legowisko - pluszowa budka, a kocyk z polaru nie łaska, smycz 60 ??? to z czego ona jest ??? Ręce opadają, zacznijcie w końcu traktować yorki jak psy, którymi nomen omen są.

Gość nie cuduj
psiak 5 stow kosztuje i tyle nie masz? przeciez to grosze

Gość g0s1a82
Nie wiem gdzie tyle zapłacisz za yorka???

ja jestem panią 3 miesięcznej Deisy (1500) Smycz kosztowała 58.00 dokładnie jest to smycz niemieckiem firmy flexi. Jeny co za baba przejzyj na oczy albo wex kredyt bosh...

Gość nie cuduj
no ktos znalazl ci ogloszenia i takie byly ceny :D a ile york kosztuje? milon?

Gość g0s1a82
od 800 w górę

Gość ANANASSSSS
bulwers- lepsza smycz taka automatyczna tyle właśnie kosztuje, więc jak nie wiesz to nie gadaj. A co do tematu to autorko, skoro proponowałaś chodowcą kupno na raty, to zbierz siły, zrezygnuj przez pewien czas ze swoich przyjemności, poczekaj te nie wiem 3 miesiące, i jak będziesz miała na tyle to jedz po psiaka to tak jakbys na raty kupiła

Gość nie cuduj
no to 8 stow tez jest do odlozenia nawet przy kiepskich zarobkach

Gość g0s1a82
Dziękuje za rady doceniam,ale gdyby to było takie proste to dawno zrobiłabym to...

Przyjmę Lamborgini najepiej żółte... Dałby mi ktoś no raczej nie Przestać żebrać, bierz dupe z kafeterii i idź zarób bo mnie wkuriasz już, polska to żule i pasozyty pierdolone

Gość co za pierdoły
"Obcinanie pazurków raz w miesiącu to minimum - 20.00 Caisteczka (yorki sa wybredne) - 40.00 (tyle ja tracę) Karma 1,5 kg - 56.00 Szczepienia - 80.00 Zabawki - skromnie licząc - ok. 35.00 Legowisko - 120.00 (pluszowa budka) Smycz - 60.00 Szelki - 30.00 Miski - 15.00"" Moja wersja -"Obcinanie pazurków raz w miesiącu - ja płacę 5 zł. , dobry vet w dużym mieście, dla yorków mają specjalna taksę że bulisz 20?! - Caisteczka (yorki sa wybredne) - 40.00 (tyle ja tracę) - właśnie TRACISZ bo pies nie musi jeść żadnych ciasteczek Karma 1,5 kg - 56.00 - ja swojemu gotuję mięso z kasza /ryżem/makaronem i warzywami - jest zdowy, szczupły i nie wybrzydza Szczepienia - nie pamiętam, ale raz do roku wściekliza to nie majątek Zabawki - skromnie licząc - ok. 35.00 - a pluszak po dzieciach czy siostrze nie wystarczy?! Legowisko - 120.00 (pluszowa budka) - piersoły, wystarczy kocyk, ręcznik, poduszka, cokolwiek Smycz - 60.00 - nie pamiętam dokładnie ale dobrej jakości pięciometrowa coś koło tego kosztuje , ale to wydatek raz na jaaaaakiś czas Szelki - 30.00 - bzdura - kosztuja 12-16 zł. do wyboru do koloru, 30 to chyba na wilczura Miski - mój je ze zwykłych szklanych miseczek arcoroc po 5 złotych I ŻYJE ;)

Gość ertert
mam w domu dwa yorki..sa to psy które szybko się nudza muszą mieć ciągle zabawki,a i tak je niszcza,dużo kosztuje karma i lekarze..myslisz że stac cię na utrzymanie yorka a pomyslałas o tym że psy choruja??wiesz ile to kosztuje?a to jak zniszczy ci w domu kanape albo fotel to co nie koszt? ona maja pełno energii i czesto coś niszcza..lepiej uzbieraj na psa..albo w ogole takiego nie bierz.. pies to jak dziecko..naszczescie nei trzba jeszcze ubierać aż tak.. a ubranka?wiesz że york musi mieć ubranie na zime?buty żeby sól mu poduszek nie poparzyła..to kosztuje..

Gdybym dała zabawke siostry (rocznej) btałby jej wszytskie zabawki... Dobre szelki tyle kosztują firmy rozg, po za tym karma nie po to jest żeby psuć yorka gotowanym żarciem przez które żeby się psują nie powinnas mieć yorka idiotko A tobie autorko (dtuga idiotko) napisałam że są nawet za 500 zeta yorki wiec ryj....

Gość ertert
a poza tym dlaeczo uważasz że4 ktos odda ci psa na którego i tak musiał wydac pieniądze.. wiesz poród suki tez kosztuje,,kontrola u lekarza i jedzienie,potem witaminy dla szczeniąt i suki..to kosztuje..a y chcesz potem psa za darmo..a może weż mi wyhoduj papuge żako ..bo mam na taka ochote a jak ja troche odchowasz to ja wpadne ją odebrac!....pomysl troche..

Gość nie cuduj
dla mnie sprawa jest prosta jak kogos nie stac na kupno psa albo nie potrafi odlozyc tych kilku stow to i nie da rady psa utrzymac

Buciki można kupic ozdobne droższe albo takie ortalionowe tańcze conajmniej dwie pary żeby na zmian ejak jedne mokre to drugie się i jeszcze palerynka bo to taki małe kurczaczki :)

Gość ertert
fanka doduni troszke przesadzasz..a poza tym domowe jedzenie z dodatkiem witamin jest o niebo zdrowsze niz karma z chemią..

Gość g0s1a82
Do Oliwcia brak mi słów.Dzięki takim osobom nasz kraj tak wygląda.

nie cuduj - ja też tak myślę co będzie potem jak pies odpukać zachoruje to są duże koszta leczenia znam ludzi którzy na psa który był cięzko chory wydawali 600 na miesiac na kroplowki i zastrzyki zeby go uratowac a to byl zwykly kundelek i dzieki im i tej kasie ktora wydali dzis to sczesliwy pies

Wiesz co mi też Ciebie żal, sam koszt pierwszych 8 tygodniu sczzęnięcia też jest drogi, pierwsze szczepenia i poród jak ktoś wyżej napisał. To ty mi wychoduj słonia odbiore za 2 lata

Gość aga42
Ja z renomowanej hodowli kupilam na raty Huskiego....hodowle czesto drozsze psy sprzedaja ratalnie....

Gość g0s1a82
Nie po to napisałam to ogłoszenie żeby czytać takie głupoty jak czytam niektóre wypowiedzi muszę przyznać,że są patologiczne.

Gość aga42
zal?????? zal to te zlosliwosci do dziewczyny....

aga42 - a co ty być jej yorka za darmo dała? chciałam jej pomóc szukać tanszego to nawet nie napisała do ilu i jaka płeć. Widać że chce wysępić za darmo

Gość aga42
Ja jej podpowiedzialam ze jak nie ma kasy to naprawde mozna na raty kupic...trzeba tylko pogadac w hodowli.....zreszta na swoich stronach internetowych sami czesto tak proponuja...