Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka3333

mojemu dziadkowi snił sie wypadajacy zab ktory w reku sie kruszył co to znaczy

Polecane posty

Gość pytajnikP
wypadające zęby wróża śmierć

Gość lady sun mun
a ktory to byl zab? wypadajacy zab oznacza smierc kogos z rodziny. np. jedynka to ktos najblizszy dwojka troche dalszy itd.

Gość dfghjdfgh
zepsute zęby: ostrzegają przed porażkami i stratami stracić ząb: kłopoty, czasem śmierć bliskiej osoby wypadające zęby: nieszczęście, śmierć w rodzinie

Gość SMIERC
statystycznie 90% snow z zembem sie sprawdza!

Gość lady sun mun
a co to jest ZEMB?

Gość SMIERC
17:31 [zgłoś do usunięcia] lady sun mun a co to jest ZEMB? ZEMB to ZAB w slangu Ponurych Zniwiarzy zbierajacych zniwo SMIERCI!

Gość lady sun mun
nie strasz dziewczyny....... nie widzisz ze sie juz boi? a ktory to byl zab stokrotko?

własnie nie wiem dziadek pojechał teraz na zakupy do marketu jak wróci to zapytam...mówi ze mu sie snil wypadajacy ząb i jak wypadł to cały sie kruszył;(

Gdyby wypadające zęby oznaczały/przepowiadały śmierć w rodzinie, lub kogoś bliskiego, już dawno byłabym sama na świecie. Umarliby wszyscy : cała rodzina, znajomi i pewnie wystarczyłoby tych snów także dla tych ludzi, których przypadkiem spotykam na ulicy. :D :D :D Wypadające zęby oznaczają tylko gorszy humor po przebudzeniu, bo to wcale nie są miłe sny. A potem ulga, że to tylko sen i wszystkie zęby na miejscu. :D :D

Gość SMIERC
Ja jej nie strasze! Pisze tylko co wiem! A wiem duuuurzo! Przez 1000 lat bylem w szeregach PONURYCH ZNIWIARZY, w 2000 roku przeszlem na emeryture!

Gość NARODZENIE
Smierć wypierdalaj.

Gość SMIERC
do Lady Wilkinson BO WYPADAJACY ZOMB TO TYLKO OSTRZEZENIE! A NIE WYROK!

Gość NARODZENIE
Tak naprawde moja droga nie ma się czego bać, wypadający ząb oznaczał nic innego jak bujne życie erotyczne dziadka. Dziwne tylko, że tobie opowiadał o tym śnie hmmmm..

Gość SMIERC
Ale w 90 procentach przypadkow ludzie ignoruja to ostrzezenie i wtedy UMIERA ktos bliski!

Gość SMIERC
MIEJ SIE NA BACZNOSCI! ZOSTALAS OSTRZERZONA! MIEJ SIE NA BACZNOSCI! A GDY UJRZYSZ NOCA ZAKAPTURZONA POSTAC Z KOSA TO MODL SIE BO TRAFISZ ZAPEWNE DO PIEKLA JAK *& PROCENT LUDZI WEDLUG STATYSTYK PONUREGO CBOS

Gość Driadna
Ludzie, jesteście idiotami :O Gorsze niż dzieci... Normalny, inteligentny człowiek nie wierzy w takie pierdoły. Przestań się tym zamartwiać, mi często śnią się sny typu wypadające włosy, zęby, trumny, cmentarze, kopanie dołów... I nigdy się to nie sprawdza. Ale jak będziesz się tym tak przejmować to kto wie, słyszałaś o "samospełniającej się przepowiedni"?

No to w moim przypadku, to ostrzeżenie się powtarza i powtarza i powtarza i powtarza, i powtarza i powtarza i powtarza,i powtarza i powtarza i powtarza,i powtarza i powtarza i powtarza,i powtarza i powtarza i powtarza, aż w końcu.... no cóż, życie, ludzie umierają, ... i ktoś z mojego otoczenia umrze i będzie to potwierdzenie, że wypadające zęby ostrzegają przed śmiercią??? :D Dobre! :D

Gość Driadna
Polega to mniej więcej na tym, że jeżeli o czymś dużo rozmyślasz, wierzysz w coś, to podświadomie zaczynasz działać na korzyść tej tezy. Przykład: jeżeli wmawiasz sobie, że nie zaliczysz egzaminu, to demotywuje Cię do nauki, olewasz sobie i faktycznie nie zdajesz egzaminu.

Gość o nie straszcie mnie
mam 17 lat a snil mi sie wypadajacy zab....

Gość iluiri
17:52 [zgłoś do usunięcia] Driadna Polega to mniej więcej na tym, że jeżeli o czymś dużo rozmyślasz, wierzysz w coś, to podświadomie zaczynasz działać na korzyść tej tezy. Przykład: jeżeli wmawiasz sobie, że nie zaliczysz egzaminu, to demotywuje Cię do nauki, olewasz sobie i faktycznie nie zdajesz egzaminu. A gowno prawda! Ja jak sobie wmawiam ze nie zalicze egzaminu to wtedy mnie to demotywoje i sie nie ucze, a jak nie umiem to mnie to wtedy motywuje i na egzaminie sciagam jak sie da i od kogo sie da i trojeczka jest w indeksie!