Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monisiaczek

bo niewiem co mam myślec... poradzcie

Polecane posty

wczoraj mi powiedział ze nie jest tak jak dwniej, że brakuje mu tego co było na początku , przeryczałam całą noc:(( a dziś , ze sie znowu we mnie zakochał i że czuje motylki w brzuchy a ja nie wiem co dalej... kocham go!! ale zwątpiłam w to że on czuje to samo. ciągle mowi że kocha, zrobi dla mnie wszystko a ja chyb zwatpiłam....

Gość on cos kombinuje

Zwykly manipulant uczuciowy, pewnie juz po endropauzie ;) bo raz nie kocha, a raz szaleje z milosci :D Daj sobie z nim spokoj 🖐️

Gość kakkaaooo
motyle w brzuchu a ciebie w dupie:P

Gość bojabojaboja
Tez bym zwątpiła. Ciężko być z kims tak niestabilnym emocjonalnie. To na dłuższą metę jest zupełnie bez sensu, bo będziesz się czuła jeszcze nie raz źle z powodu jego emocjonalnych huśtawek. I pod warunkiem, że nie jesteś masochistką prędzej czy później przestaniesz chcieć to znosić.

Gość Niech się zdecyduje
czy mu na tobie zależy czy nie, jak nie to niech tobie dupy nie zawraca ... Nie rozumiem co to znaczy, ... "że brakuje mu tego co było na początku ," ... więc niech satra się, żeby bylo tak jak na początku ... miłośc to uczucie o ktore trzeba dbać, pielęgnować jak o kwiat ... i musza to robić 2 osoby, bo nic nam nie jest dane na wieczność PS Twój facet zachowuje się jak małolat, a nie jak meżczyzna więc radze bądź ostrożna ...