Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiar90

Czy dobrze wybralam???POMOZCIE!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasiar90

Hej mam pytanko bo nie wiem co o tym myslec..... Jestem z chlopakiem juz 4 lata teraz postanowilismy ze pojdziemy razem na studia jest cudowni i sie uklada dobrze...ale....?? Moja mama ciagle mowi ze na studiach jest inny swiat nowe osoby i on bedzie tylko obciazeniem dla Mnie?? Nie wiem co o tym myslec:(Moze faktycznie powinnismy troche miec czasu dla siebie a nie zawsze razem.... Ale ja chce planowac przyszlosc z nim i mysle ze bedzie dobrze.....?? Co mi radzicie???

Gość masza 19 lat
nic dobrego z tego nie badzie. uwirz mi na slowo. oczywiscie zycze wam jak najlepiej. mama ma racje.:(

Gość kasiar90
Kurcze mysle ze sie ulozy ale wlasnie boje sie ze nowi ludzie nowe otoczenie i wszytsko sie rozsypie..:""((( Na sama mysl chce sie plakac:"((

Gość kasiar90
Tak jestesmy na AWf:( ale nie mieszkamy razem tylko oddzielnie??

Gość Wszystko zalezy od was
i trudno tutaj wyrokowac ? [Moja mama ciagle mowi ze na studiach jest inny swiat nowe osoby i on bedzie tylko obciazeniem dla Mnie??] Na studiach jest inne zycie, to fakt, ale nie rozumiem dlaczego on ma byc obciążeniem dla ciebie ? A ty dla niego nie bedziesz obciążeniem ? Jeżeli się kochacie i wam na sobie zależy to wasza miłośc przetrwa ... jeżeli nie to ... To twoje życie i ty musisz podejmowac decyzję , wiedziec co chcesz i jaki masz cel ... Powodzenia

Gość kasiar90
Dzieki---->>Wszystko zalezy od was :*** JA wierze ze przetrwa ale wszyscy mi dookola odradzaja :( Ale wiem ze w tym swiecie nie ma rzeczy nie mozliwych i dam rade::):)

Ja na studia szłam będąc w związku 1-rocznym. Poszłam na uczelnie w mieście gdzie mieszkał mój luby. Wynajęłam z koleżankami mieszkanie i mieszkałam sama. Na 4 roku Luby wprowadził się do mnie i mieszkaliśmy razem w tym małym pokoiku. Dziś jesteśmy 2 lata po ślubie, kupiliśmy mieszkanie i planujemy dziecko. Studia wspominam wspaniale. Razem się bawiliśmy, razem wspieraliśmy ale studiowaliśmy osobno. Czyli się da. Nie słuchaj "mądrych rad" tylko rób co chcesz. W ostatecznym rozrachunku będziesz mogła być wdzięczna sobie za dobrą decyzję lub winić siebie za złą.

Gość kasiar90
Ja tez tak uwarzam tylko rodzinka inaczej...!! poprostu juz mam dosc sluchania tego wkolko:( Chociaz troche rozmuiem mame bo przec cale liceum pomagalam chl w szkole uczylam go itp.... ale wlasnie to mi sie podobalo bo czulam sie bardziej potrzbena Mu..:*:*

Gość wydaje mi się że
za dużo pytasz, a kto dużo pyta dostaje dużo odpowidzi :P Musisz wiedzieć, że to nie jest mamy życie tylko twoje ... Zapamiętaj sobie, to są słowa mojej Babci i jak moja Mama próbowała mi narzucać co mam zrobić bo wiadomo ona ma większe doświadczenie życiowe i wie ... Babcia mówiła ... jeżeli nie wejdziesz do lasu, to nic ci się nie przydarzy i nigdy nie zaczniesz naprawdę żyć " ... I to prawda Popełniamy błędzy w zyciu , ale człowiek uczy się na błędach ... A jeżeli chodzi o was, nigdy nic nie wiadomo i to, że jesteście para może tylko dla was byc dobre, budujące ... bedziecie mogli na siebie liczyć, nawiązac nowe znajomości, ...