Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zły i brzydki

Ile ludzi podoba sie wam z płuci przeciwnej w ?

Polecane posty

Myślę że mnie podoba się około 85-90% kobiet w wieku 18-30 lat!Ciekaw jestem czy potraficie mniej więcej policzyć ile wam się podoba osób z płuci przeciwnej!

Gość a powiedz mi
co to jest ta 'płucia"?

Gość mysle ze jestes pijany

Gość BVDFVF
czyli że nie wiemy co to jest ŁUCIA :D

Dobra,przykro mi że jesteś blondynką ale uwierz mi na słowo że to naprawdę nie jest moja wina!!Nawet nie każę ci tego zrozumieć bo to nie możliwe,żeby coś zrozumieć to trzeba myśleć,jeśli ci sie nie podoba to masz problem!!

Gość jdfsrgdt
jeśli wytłumaczysz co to jest PŁUCIA to ci napiszemy ile :D

Gość lejdimakbet
a mi sie bardzo malo mezczyzn podoba nie moie ze reszta jest brzydka tylko sa dla mnie aseksualna nawet myslalam przez jakis czas ze wole kobiety ale jednak nie

Gość jednen mi sie podoba
podoba mi się już od roku 1 osobnik płci przeciwnej i nikt poza nim, szkoda tylko, że on jest z tv, ma tylko 20 lat i nawet nie wie o moim istnieniu

Gość NIe spotkalam nikogo
z przeciwnej ani nawet wlasnej pluci, wiec nie mam pojecia 😴

Gość dfv
kurde ale bez sensu pytanie.

dfv kurde ale bez sensu pytanie. Właśnie że z sensem tylko ze ludzie nad tym pytaniem nie myślą!Po prostu idę sobie drogą i widzę dziewczynę i po prostu patrzę i stwierdzam czy mi sie podoba czy też nie,wystarczy np policzyć sobie 100 kobiet na ulicy w określonym zbliżonym wieku i policzyć ile nam sie z nich podobało a ile za żadne skarby bym sie z nią nie związał,chciałem po prostu wiedzieć ile wam ludzi sie podoba i czy większość ludzi jest ładnych czy tez nie,ja uważam że większość ludzi jest atrakcyjnych,ale czy wszyscy tak uważają tego nie wiem bo nikt sie nawet nad tym nie zastanowił,po co myśleć skoro można krytykować!!

Gość do fghf
wiesz zly ii brzydki mysle ze z punktu widzenia kobiet tak to fajnie nie wyglada a moze sie myle?no jak ja zobacze kogos fajnego raz na dzien to juz sukces i wcale nie chodzi o kolesi w stylu Brata Pitta tylko takich którzy cos w sobie maja

Gość do fghf
ale chyba wlasnie o wyglad sie pytales, prawda? cytuje:i"(...) policzyć ile nam sie z nich podobało a ile za żadne skarby bym sie z nią nie związał,(...)"

Jezeli chodzi o wyglad to mysle z ejakies 15%, jezeli chodz o intelekt, a wlasciwie zyciowe podejscie to jakies 5, moze 7%.

Kobiety tylko nie mówcie że pierwsze wrażenie nie jest ważne!!ja po prostu piszę to co myślę,oczywiście że chodzi mi o wygląd,ktoś napisał czy po wyglądzie oceniam człowieka,jak go mijam na chodniku to tylko wygląd widać i to mogę tylko stwierdzić czy ktoś mi sie podoba czy też nie,charakteru niestety nie widać,wiec logiczne że wygląd można tylko ocenić mijając kogoś na chodniku!!

Gość do fghf
Kobiety tylko nie mówcie że pierwsze wrażenie nie jest ważne!!" nikt tak tu nie twierdzi, tylko nie bardzo rozumiem pytanie: "ale jak mozesz analizowac czy sie z kims moglbys zwiazac skoro go nawet nie znasz? oceniasz po wygladzie?" skoro sam tak postepujesz

Gość do fghf
mam wrazenie ze ty nie czytasz postow dokladnie

do fghf-Och ,czytam twoje posty dokładnie,tylko ze kobiety zawsze piszą pół słówkami,czy zwracam uwagę na wygląd?Oczywiście że tak,tak samo jak każda kobieta i każdy facet ,nie ma człowieka który na zwracał uwagę na wygląd(chyba ze niewidomy)jeśli kobiety nie zwracali by uwagi na wygląd to nie siedział bym teraz na kafe tylko spędzał bym czas ze swoją dziewczyną!

Gość do fghf
zawsze pozostaje nadzieja ze "kazda potwora/potwor znajdzie swego amatora/amatorke"

Ja zwracam uwage na wyglad, podoba mi sie bardzo niewielu panow, bo z przykroscia od dawna zauwazam, ze wiekszosc panow jest bardzo niska, tak jakby nasze spoleczenstwo sie kurczylo, ale ego roslo :p

Podobno nadzieja umiera ostatnia i jest matka głupich,ja tam sobie już sobie życie ułożyłem w samotności,zresztą ja większość kobiet pisze że podoba im sie ok 10-15% to po prostu nie mam szans zmieścić sie w tym przedziale!!

Gość do brzydki...
wiesz co brzydki moze trafi ci sie jakas sliczna, z duza wadą wzroku kobieta, zaradna kto wie :P