Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zły i brzydki

Ile ludzi podoba sie wam z płuci przeciwnej w ?

Polecane posty

Gość do fghf
Chyba nie ma mężczyzny, który by mi się nie podobał. Gdybym mogła, chciałabym mieć ich wszystkich " wow podziwiam

Yukihime Wow wspanialy wzrost jak dla faceta ...ale twarz to pewnie nie problem, tylko charakter. Charakter można dopiero poznać po jakimś czasie a wygląd poznaje sie od razu,a więc myślę że nie masz racji!!

do fghf - dlaczego ? Uważam,że faceci zasługują na szczęście tak jak każdy. Jeśli tylko bycie ze mną mogłoby go uszczęśliwić, to czemu nie? Dobra jestem w uszczęśliwianiu innych :classic_cool: .

hm, dosc interesujące. Myslę ze mi sie podoba ok 30 % kobiet, latem ta liczba skacze do gdzies 50-ciu

Gość silwia
Charakter można dopiero poznać po jakimś czasie a wygląd poznaje sie od razu,a więc myślę że nie masz racji!! nie chce cie dobijac ale chyba miales kiedys jakies znajome w szkole, moze w pracy, mialy cie okazje poznac, twoj charakter moze jestes samotnikiem

Gość ble ble ble bleblanka
a wsrod kobiet powyzej 30-stki ile % ci się podoba? zły i brzydki, pewnie, ze wyglad sie liczy, ale ostatnio mam bzika na punkcie faceta, ktory z wyglądu jest taki se, jak go poznałam, to w ogole nie zwrocilam na niego uwagi, ale potem poznalam go lepiej i normalnie się chyba zabujałam :)) a tak w ogole, to dla mnie 99,9% mezczyzn jest aseksualnych, nawet jesli sa przystojni, dopiero jak kogoś lepiej poznam, to może mi się to ewentualnie odmienić, ja to chyba przeciwieństem zupy pomidorowej jestem :))

No i w końcu zaczynam przynajmniej trochę poznawać seksualność kobiet,widzę że kobiety są naprawdę różne,i cokolwiek by facet nie zrobił i tak jest na przegranej pozycji bo nigdy nie wiadomo co tam kobiecie w głowie siedzi!Facet to jednak bardziej prosty organizm,u widzi trochę tyłka,cycka no i jak na twarz da się spojrzeć to można podrywać!!

no ale nie odpowiedziales mi na pytanie, co z kobietami powyzej 30?

Wszystko zależy od tego jak leży a jak stoi to broii,a tak na poważnie to mnie osobiście sie podobają kobiety powyżej 30,a nawet znam takie które mają więcej niż 40 lat a po prostu bym sie w nich zabujał,ale cóż jednemu z wiekiem przybywa urody a drugiemu ubywa,mam koleżanki w moim wieku(25lat)które mi sie kiedyś podobały a teraz wydaje mi sie ze sie bardzo postarzały,ale cóż podobno piękno nigdy nie umiera!!!!

Gość do zly i brzydki
a czy podobala Ci sie Edzia Gorniak jak byla mloda oczywiscie

co do bycia na przegranej pozycji - wy, męzczyzni uwazacie, ze jestescie wobec nas kobiet na przegranej pozycji, a my kobiety częscto uważamy, ze to my jestesmy wobec was na przegranej, więc wiesz, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, ja tez nie rozumiem, o co chodzi męzczyznom i dlaczego tak się zachowują, a nie inaczej:((( moze poprostu zle trafialam

Gość do zly i brzydki
no to jak jest ? byla ladna kiedys Twoim zdaniem ?

Gość dziewiecdziesiadwiewięc
ja tam przelece wszystko z ochota, co ma dziurke we własciwym miejscu i na drzewo nie ucieka

zły przykład,bo takie osoby sie nie starzeją bo maja kasę a naukowcy wiedzą ze mogą na nich zarobić wiec wmyślają nowe środki jak ich odmłodzić,ale to jest wszystko sztuczne!!!Ja miałem na myśli kobiety które po prostu sa zwykłymi kobietami ale po prostu sie trzymią!!Ludzie sławni to naprawdę zły przykład!!

Gość do zly i brzydki
kurwa - odpowiedz mi na pytanie - jakies 10lat temu nie byla sztuczna wiec jak jest ?

Gość do zly i brzydki
thanks :classic_cool: mam rozumiec ze tylko do przelecenia - szczerosc to podstawa

Gość ja wszystkie płucie lubie

Gość fuckfcuk
ja stosuje kategoryzacje: kobiety ktore bym przelecial lub od biedy przelecial~70% kobiety z ktorymi moglbym byc~10% kobiety w ktorych moglbym sie zakochac~3-5% oczywiscie mowa o przedziale do lat 30, tak jak bylo w pytaniu, po 30ce proporcje ulegaja obnizeniu.

Gość mnie dosyc malo
z facetow,odliczajac tych zniewiescialych chudych gejow w rurkach to 30%