Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiemy wiemy

co doradzic przyjaciolce ?!

Polecane posty

jej facet pewnego dnia rano po przebudzeniu powiedzial "karolinko wylacz ten budzik"... moja przyjaciolka nie ma na imie karolinka :( karolinka to kolezanka tego faceta.

Gość czy
kolezanka mieszka ze swoim facetem? aby mowic rano takie rzeczy, trzeba się do owej karolinki przyzwyczaic

nie mieszka z nim. on czasem nocowal u tej calej karolinki, ale twierdzi, ze to tylko kolezanka i nigdy nic nie tego. jest szczera osoba, wiec nigdy bym nie pomyslala o nim zle. ale po takim czyms? sama nie wiem co myslec :/

Gość o rany niezły tekst
mogła mu się ona po prostu śnić, a na sny przecież wpływu nie mamy. A może faktycznie może to oznaczać jakiś mały romansik. Ale w sumie, po co doradzac coś przyjaciółce - ona sama powinna wiedzieć co chce robić. Wysłuchaj ją, wesprzyj, ale nie radź!!

ale ona oczekuje ode mnie jakiejs porady, blaga, zebym cos powiedziala, co ma myslec itp. ona jest wkurwiona maxymalnie, ale boi sie ze robi z igly widly.

Gość czy
po czymś takim mialabym watpliwości. Prosba o wylaczenie budzika jest jakies takie osobiste. A facet czesto pieknie sie kamufuje. Moze byc szczery w wielu dziedzinach, a tu ups, wychodzi na jaw

a w jakim celu on sobie noclegi fundował u niejakiej karolinki?????? czy kolezanka na odpowiedz na to pytanie??

cholera, nigdy bym go nie podejrzewala o zdrade :/ nie chce mi sie w to wierzyc... ale skoro taki tekst polecial... naprawde nie wiem co jej doradzic

Gość a to szelma ten facet
następnym razem niech kolezanka pomyli imiona

Gość nie do końca jasne
robienie awantury nie ma sensu ale zapytanie żartem to kiedy ostatnio karolinka wyłączała Twój budzik powinno dać mu do myślenia i obserwować tę ich relację nie wygląda to najlepiej ale może wystarczy że zachowa czujność i np. zaproponuje wspólne noclegi u karolinki

mieli kryzys -oddzielne imprezy-a po imprezie on spał u koleżanki powiedz kolezance,ze ją facet w chuja robi!!:O i ,że niedługo o własne poroże będzie się zawadzac:O

zapytala go od razu "o co kurwa chodzi?!" a on na to sie zdenerwowal, ze ona go atakuje, ze on sie tylko "przejezyczyl" i ze nic to przeciez nei znaczy, ze nic nie ma tam miedzy nim i ta karolinka... a ona z innych zrodel wie, ze tamta ma na niego chrapke :/

A po imprezie nie bylo tak, że to ona (Karolinka) nastawiala budzik żeby wszystkich (albo tylko siebie) obudzić ? I może wyło mu nad uchem i go wkurzalo ? Ale osobiście zrobiłabym karczemną awanturę.

Gość zły i brzydki rozwalają mnie
zawsze gdy w łózku sie przejęzyczałam miałam cos na sumieniu :D teraz jestem grzeczna to i przejęzyczenia zniknęły .