Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ot ..co.....

oplaca sie jeszcze zakladac profil na nk?

Polecane posty

Gość .....ot ..co.....

bo jak na razie widze ze duzo ludzi juz z niego rezygnuje. do ludzi , ktorzy maja knto na nk : jak oceniacie ta strone? czy przyczynila sie ona do onowienia kontaktow z ludzmi z klasy i nie tylko? doradzcie mi czy zalozyc sobie konto czy nie

Gość Lateks
kał kał kal ..... kał

Gość .....ot ..co.....
czyli ze nie??? w sumie mam na oku pare osob z ktorymi chcialabym odnowic kontakt, ale nie wiem czy z tego powodu oplaca sie zakladac nk. wiem, ze chodzi glownie w niej o jak najwieksza liczbe znajomych i jak najbardziej wypasione zdjecia :O to mnie powstrzymuje od zalozenia konta...

Gość ktostakijakja
Wydaje mi sie ze to portal dla plotkarzy:)

Gość .....ot ..co.....
hmm, z jednej strony gdybym zalozyla konto czulabym presje posiadania co najmniej 150 znajomych i zdjec, ktore koniecznie pokazywaly by jaka jestem fajna. ok, mozecie mowic, ze za bardzo patrze na to co ludzie pomysla. zgodze sie z tym, bo taka wlasnie jestem. i nie wiem, czy dla takiej osoby jak ja bedzie odpowiednie jak zaloze sobie konto na nk

Gość kaśka aaaaa
wiesz autorze ja mam 17 lat i nk służy mi głównie do porozumiewania sie ze znajomymi... i odnawiania starych kontaktów.... zdjecia zdjeciami ja mam 2 swoje( nie zadne wypicowane dziubeczki przed lustrem ) i znajomycj tylko tych, których znam, czesto sie z nimi spotykam i sie lubimy ( w sumie to 182) zadnych fikcyjnych... o ale dzieki nk poznałam duzą czesc mojej rodzinki, której dawo nie widziałam hym jakies 10-11 lat...