Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2009 :D:D:D debeściak http://www.youtube.com/watch?v=NMQh7QA0stw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shgoo Napisano Październik 9, 2009 wyglada jak jakis pedofil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Październik 9, 2009 Lusia Kocham Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2009 :D jezu... ten wypadek był okropny... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Październik 9, 2009 Lusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość debesciak debesciak Napisano Październik 9, 2009 ale i tak wole Masse :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalaaa Napisano Październik 9, 2009 a jak kochać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LnlOXwHOea0&feature=related niech mi ktoś powie że to zły kierowca jest chciałabym tak umieć :P Massa ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...pozytywny... 0 Napisano Październik 9, 2009 cześć lusia :) tu niewidzialny_ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2009 cześć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość debesciak debesciak Napisano Październik 9, 2009 jasne ze Kubek dobrym kierowcą jest kto gada ze nie umie jezdzic to niech tylko przesledzi jego kariere i wiecej sie nie wypowiada na ten temat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 9, 2009 Lusi :) ......:D powiedz mi dlaczego wiedzialem co sie pokaze jak klikne :D ale to mi sie w tobie podoba .....wiernosc ;)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 9, 2009 :D http://www.youtube.com/watch?v=-Gap58MsdJk&NR=1 4.44 gdzie to było???? ja tego wczesniej nie widziałam :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2009 nikt nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 10, 2009 ano nie wiem :O ale sle ka na pocieszenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2009 :D dzięki :) śniło mi się że jeździłam w formule bolidem w kolorze blu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 10, 2009 a nie balas sie zakretow ? ;).... zaloze sie ze obudzilas sie rozdygotana jak po orgazmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajakajakaja Napisano Październik 10, 2009 a jego kuzyn jest moim sasiadem :) widze ich czasami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest booski Napisano Październik 10, 2009 no może mało wygledny ale i tak kochany http://change.menelgame.pl/change_please/5077300/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2009 ha ha :D kabelku ;) skąd wiesz? :P kocham Kubicę niezależnie od tego jak wygląda i jak mu idzie to mój IDOL chciałabym go kiedyś zobaczyć na żywo i wsiaść do bolidu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 10, 2009 Lusesita>>>hehe no cos niecos o kobietach wiem :) nie wiem jak bedzie z tym bolidem ale Kubice moze dane ci spotakac .....to tylko czlowiek :) a swiat nie jest wcale taki wielki zycze ci tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2009 zobaczcie jakimi byli smarkaczami :D z pociągiem do kółek od małego ostatni rysunek na którym jest Kubica... :D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=u9w_Cjvt0hI&feature=player_embedded Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2009 dzięki kabelku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 10, 2009 Lusi :)... hehe juz wtedy bylo widac ten blysk i zacicie w oczach :D.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie dziala Napisano Październik 10, 2009 massa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 11, 2009 mam nowego stopka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borzydar Laczek Napisano Październik 11, 2009 a dałaś byś mu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 11, 2009 tak :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach