Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddrrrffff

pytanie do zly i brzydki

Polecane posty

Gość ddrrrffff

jakie masz wymagania co do kobiety?

Kobieta to nie rzecz czy jakiś sprzęt mechaniczny żeby mieć wymagania,to nie jest rasa zwierząt czy też gatunek roślin że człowiek je kupuje i wymaga jakości,nawet kurwy wyczuwają to czy klient ma do nich szacunek czy też nie,wymagania to ja mogę mieć co do rządu,polityki itp!!

Gość zły i brzydki rozwalają mnie
Twoje posty :D:classic_cool:

Gość ddrrrffff
aha ok no wiec jakie masz wymagania? i czemu tak powaznie?

Gość ddrrrffff
aha chcialam sie jeszcze dowiedziec czy bylbys w stanie zwiazac sie z kobieta ktora korzystala z platnych uslug seksualnych zarowno mezczyzn i kobiet

słona :D oczywiście że tak. ZŁY JAK NAJBARDZIEJ MA RACJE :D Jego posty rozwalają mnie w pozytywnym sensie oczywiście .

Prostytutki to są takie same kobiety jak wszystkie,po prosu jedna to zdzira a druga to normalny człowiek,znam takie które wychowują swoje dzieci i jak by wszystkie takie matki było by tyle patologi,ale cóż moje poglądy w kraju gdzie dominuje sekta katolicka nigdy nie będą uznane za normalne! Tak,związał bym sie z taką kobietą!

Gość ddrrrffff
Prostytutki to są takie same kobiety jak wszystkie,po prosu jedna to zdzira a druga to normalny człowiek,znam takie które wychowują swoje dzieci i jak by wszystkie takie matki było by tyle patologi,ale cóż moje poglądy w kraju gdzie dominuje sekta katolicka nigdy nie będą uznane za normalne!" ale ja cie nie pytalam o prostytutki sekta katolicka? w innych krajach to rowniez nie jest prestizowy zawod ale oczywiscie nie potepiam tych kobiet, bo to ich zycie i ich wybor

a wiec o co ci chodzi?Założyłeś topik z moim nickem,pytasz ale nie wiem do czego ci potrzebna ta odpowiedz,nie wiem jak czy jesteś facetem czy tez kobietą!,wal po prostu o co ci chodzi,mów bardziej konkretnie,o co chodzi?

Gość ddrrrffff
jestem kobieta, co wynika z poprzedich postow i czego chacialam sie dowiedziec? pytanie padlo w w pierwszym poscie bylam poprostu ciekawa, bo duzo sie dzios tu udzielasz

ddrrrffff chce sie dowiedziec czy umówisz się z panna ktora płaciła za seks a nie której się płaci :D

Nie wiem czy wież ale ja tu dość często sie udzielam,ale nadal nie rozumiem twojego pytania,moja pierwsza myśl była taka że jesteś z jedną tych kobiet o które mnie zapytałaś czy bym sie z nią związał,być może że się mylę,po prostu myślę że jak założyłaś topik z moim nickiem to jednak z jakimś tam konkretnym celem,ale po prostu boisz sie szczerości!!

Gość ddrrrffff
konkretnym celem,ale po prostu boisz sie szczerości!!" litosci, nie milalam okazji nigdy nikomu płacic za uslugi seksualne nie, nie boje sie szczerosci, bo jak widzisz nie pisze pod moim prawdziwym imieinem i nazwiskiem ,nie podaje tez adresu (buhhaha, nie moge) bylam poprostu ciekawa, niektore baby bywaja ciekawe, zdania innych

Ja mam swój stały czarny nick i stałe poglądy więc nie widzę potrzeby pisać z pomarańczowego nicku który cię raczej w żaden sposób jego treść nie przedstawia,wiem o co do mnie pijesz ale co ci do przeszkadza?Czy aż tak bardzo cię to boli że facet chodzi na panienki?A czy nie pomyślałaś czasem ze jak by kobiety były normalne to by po prostu prostytutek nie było z tego względu ze by nawet na chleb nie miały!!

Gość ddrrrffff
hm nie wazne ze piszesz z czarnego nicku, bo w internecie mimo wszystko jestes anonimowy, nikt nie wie kim jestem ,czemu wiec nie mialabym buc szczera? Czy aż tak bardzo cię to boli że facet chodzi na panienki?" wogole, dopoki to nie moj facet tylko bylam ciekawa, czy móglbys spotykac sie z kobieta ktora sama placila komus za seks(takie sytuacje sie tez zdarzaja) "A czy nie pomyślałaś czasem ze jak by kobiety były normalne to by po prostu prostytutek nie było z tego względu ze by nawet na chleb nie miały!!" to pojechales,czyli to wina kobiet

Może nie samych kobiet ale naszej cywilizacji,po prostu jeśli normalnie pracujesz i zarabiasz 2000 zł to nie stać cie na kobietę atrakcyjną a co dopiero rodzinę wiec idziesz po najmniejszej drodze oporu,po prostu nie mam talentu do bajerownia lasek na dyskotekach itp,wiec uważam ze najbardziej uczciwy układ to po prostu iść na panienki,oczywiście ty jesteś tego zdania że lepiej jakiś casanova który to poderwie jakąś kobietę która szuka miłości po czym przeleci ją i zostawi!

Gość ddrrrffff
oczywiście ty jesteś tego zdania że lepiej jakiś casanova który to poderwie jakąś kobietę która szuka miłości po czym przeleci ją i zostawi!" wiesz co mnie w tobie najbadziej irytuje? nie same poglady, ale to ze "wkladasz w usta komus cos ktos nie powiedział", wyciagasz mylne wnioski bo ty lepiej wiesz

Gość ddrrrffff
xoxo cos tam o napewno nie!!!!!!!!!!!!!!! za duzy niego nerwus:P

Gość fitt83
.... a na samym początku jest ....pociąg..seksualny

ddrrrffff-ja po prostu staram czytać sie w twoich myślach bo zawsze mówisz półsłówkami i wierz mi że niczego do ust ci nie wkładam!!!Bo nie wiem ile masz lat!!

Gość ddrrrffff
wierz mi że niczego do ust ci nie wkładam!!!Bo nie wiem ile masz lat!!" dlatego napisalam w cudzyslowie, ale i tak zarcik o "wkladaniu" sie pojawil "ja po prostu staram czytać sie w twoich myślach "- ale to jest nie mozliwe, tego zadn czlowiek nie potrafi :P

Gość ddrrrffff
a pytales? misiu dlaczegp piszesz półsłowkami

Gość pewnie jest stara

Gość ddrrrffff
pewnie jest stara " nie tak stara jak twoja stara no nie moge

Gość pewnie jest stara
to napisz ile jak sie nie wstydzisz

Gość ddrrrffff
jestem bardzo stara mam juz ponad cwierc wieku