Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryśka666

jutro wpada teściowa!

Polecane posty

ona jest psychiczna.nie wiem nawet na ile wpada.wogole jak na nia patrze to mi sie rzygac che.wstretna materialistka !

Gość idź do kina
albo do koleżanki. jaki problem?

Gość nie zapomnij
sie umyc - dokladnie hahahah

Gość nie zapominij
po pierwsze pusta babo - twoj maz zawsze zone moze zmienic - a matki nigdy wiec zacznij ja szanowac ze wzgledu na swoja rodzine nawet jak ona ma odmienny charakter i styl bycia jak Ty to nie znaczy ze mozesz mimo anonimowosci ja obrazac... ciekawa jestem czy jak woja matka przyjezdza to czy Twoj maz robi takie same cyrki jak TY p.s. jezeli tak - to jestescie warci siebie - pustaki

a poza marginesem ona nie przyjezdza do syna bo go kocha tylko po to zeby jej zwrocil kase za podroz do nas ( jak zwykle) kupil nawa droga torebke oraz dal na drogiego fryzjera i na drobne wydatki.nigdy bezinteresownie nie dzwoni!!!

i chciala od tak kilka tysiecy zloty na jakas tam plastyke twarzy a ma 63lata .jezeli by chodzilo o kase na ratowanie zycia czy zdrowia to ok ale nie na takie pierdoly

Gość nie zapomnij
Jestem debilem do milionowej potegi - i mam nadzieje ze Twoj maz za namowa twojej tesciowej znajdzie sobie lepsza - to jako pierwsze KLAMIESZ JAK Z NUT - pusta dewotko Powinni Ciebie skoro jestes taka bogata potrojnie opodatkowac A tak w ogole zryty ryju zycze ci nic dobrego Nie pozdrawiam a daje ci kopa w ta gruba oblesna nie umyta i z samymi rozstepami DUPE

Gość wyjazd za miasto
jedyne słuszne rozwiązanie

Gość aby kazda marysia
nie byla taka suka a nie synowa