Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niezrownowazona debilka

glupia ja

Polecane posty

Gość jestem niezrownowazona debilka

kolejny raz. kolejny. poklocilam się z facetem o totalną bzdurę...całkiem fajny związek nam się sypnie zaraz. a to wszystko przez drobiazgi, które urastają do olbrzymiej rangi. potrafimy się pokłócić o źle odłożony talerz, o zły wyraz twarzy, o 1 pocałunek za malo. o nieodpisanie na smsa, o za krótkie spotkanie, o to, ze na inny film chcemy isc do kina. o to, ze mi sie ta spodniczka podoba, a jemu nie. i wszystkie awantury kończą się krzykiem i moim płaczem. przyznaje, jestem niezrównoważona :O reaguje na wszystko potwornie emocjonalnie..nie mam sil do samej siebie, nawet nie mam sily o tym pisac :o jestem glupia i mam ochotę zapaść się pod ziemię po kolejnej idiotycznej kłótni :(

Gość 1471100
no to masz problem..... lecz sie. ile masz lat? 15?20?

Gość placka ziemniaczana
zjedz pająka

Gość z kobietą z którą byłem
miałem podobnie. Zawsze strzelała focha kiedy mówiłem, ze jej tzw. pasja nie jest centrum świata. Nie wolno mi było poczynić żadnej uwagi na temat tego oraz jej rodziny czy też tzw. znajomych - których nota bene sama krytykowała. Chociaż nigdy nie krzyczała to płakała wzniecajac we mnie ciągłe poczucie winy. Oczywiście twierdzi, że to ja w niej to wzbudzałem. Zakochałem się w toksynie i teraz cierpię. Zostawiła mnie bez jasnego powodu i zniszczyła życie.

Gość ty poprostu głupia 3Pa jesteś

Gość ddsvsss
no glupia glupia........ a po probie samobojczej nie bylas w szpitalu czasem????? naprawde jest z toba zle....