Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzutkia

zostawiam wspanialego chlopaka z wlasnej glupoty

Polecane posty

Gość wyrzutkia

od 3lat jestem we wspanialym zwiazku ,mam dobrego chlopaka zawsze moge na nim polegac a mimo tego umawialam sie z innymi facetami ale nie na sex ,chodzilo tylko o rozmowe jakas dyskoteka..moj chlopak zawsze mi to wybaczal chociaz bardzo go bolalo to,ja to zawsze olewalam,bylam podla dla niego i czesto nie mila,a zawsze moglam na nim polegac:(takie mam wyrzuty,tak bardzo go kocham,ze nie moge byc z nim bo niechce mu zycia zniszczyc...jestem bardzo nerwowa..on mi wybacza ale jeszcze gorzej mi z tym bo nie powiniem

Gość dodofifi
wydaje mi sie ze gdyby twoj chlopak choc troszke cie olał poszlabys po rozum do glowy

Gość wyrzutkia
nawet chcialabym zeby mnie olał,jak mowie,ze chce odejsc to on zaczyna mnie blagac zebym zostala mimo,ze jest bardzo przystojny i wiele dziewczyn mi go zazdrosci to niechce innej dziewczyny,a ja go tak traktuje:(

Gość kobieto zmądrzej wreszcie
Opamiętaj Ty się. Jak to kiedyś jakiś mądry Czech powiedział gdyby głupota umiała latać fruwałabys sobie pod niebiosy niczym gołębica. Widzisz jaki masz skarb. Widzisz że mimo przegięc on Cię nadal kocha. Osoby powyżej mają racje. On pownien kopnąc ci w Twój mniej lub bardziej szanowny zadek i poszukać sobie lepszej i badziej kochającej panny. on jednakże tego nie robi. Więc może warto tylko przez wzgląd na to zacząć się wreszcie zachowywać fair? Nie sądzisz? Bo całkiem prawdopodoobnym ejst to ze on za kórymś tam razem pójdzie po rozum do głowy i powie dość i rzeczywiście znajdzie sobie kogos kto go naprawdę pokocha. A Ty zostaniesz samiutka na świecie, bo nawet Ci z którymi sie teraz umawiasz nie będą chcieli na Ciebie spojrzeć. albo co gorsza dostaniesz drania który cię będzie traktował butem i pięścią i zdradzał na prawo i lewo.

Gość rzygac mi sie chce na takie
i koleeeeeeejnaaaaaaaaaaa, dla ktorej facet jest za mily, za dobry..... was naprawde trzeba jak kurwy traktowac, wtedy sie poczujecie jak KOBIETY! jakie wy jestestescie POJEEEEEEEBAAAAAAAAAAANEEEEEEEE!!!!

Gość głupia 3pa i tyle

tym postem chciałaś sobie chyba ego podwyższyć, że niby taka świetna że spotykając się z innymi, traktując jak śmiecia - Twój i tak życia bez Ciebie nie widzi. Po pierwsze osoba z którą jesteś nie jest prawdziwym facetem - prawdziwy facet nigdy by sobie na takie coś nie pozwolił. Po drugie. Nie rozumiem bab takich jak Ty. Jest tyle nieudanych związków, gdzie ludzie źle siebie traktują, facet zdradza albo co gorsza bije, a Ty mając kogoś porządnego obok traktujesz go jak psa. Ale cóż zrobić. ..

Gość ot tototototot
dróżdżyk, dokładnie, traktuje go jak psa. a on pewnie ma nadzieje, ze ona z tego wyrosnie, ze sie tego oduczy i ze bedzie KOIBETA, a nie pierdolona gowniara z kafeterii czy ulicy.

I do tego wlasnie prowadzi cipowatość współczesnych fcaetów (???) :o Olac takiego szmatławca i po temacie, a on błaga, zeby została :o

Gość kuuh
Bo jest glupi , powinien Cie zjeb.,.,....ac jak sie tylko da , uderzyc w czule punkty wtedy poszla bys po rozum do glowy, czemu kobiety lubia jak im sie naleje co jakis czas do du...y to ja nie wiem ale napewno dobrze wplywa takie cos na zwiazek

Gość ale sie wkurwilam teraz na was
To nie jest cipowatosc wspolczesnych facetow, tylko baby sa pojebane! gowniary wychowane na internecie i gazetach, facet nawet jesli sie wkurwi, to taka focha jebnie, powie, ze go zostawia i NA SERIO sobie szuka innego. a to ze potem placze i zaluje, to JEJ SPRAWA I NIECH SPIERDALA! ale ja doceniam faceta, ktory by mnie SZANOWAL! nie bil, nie podnosil glosu, nie wyzywal! a wiekszosc zwiazkow i tych zasranych gowniar dzisiaj tak wyglada, wiec potem nie wiedza, jak ze soba zyc w zgodzie. Bydlak - ty nie pierdol glupot, bo nie wiesz, co to szacunek chyba.

>> To nie jest cipowatosc wspolczesnych facetow, tylko baby sa poj**ane! I jedno i drugie 🖐️

mi chodziło o to że to z kim jesteśmy świadczy też o nas samych.. sorry ale mimo iz ta dziewucha zachowuje się tak jak sie zachowuję a ten facet mimo to trwa przy niej i nie potrafi się zachować po męsku o nim też chyba nie za dobrze świadczy. Każdy sam decyduje o swoim życiu, jeżeli trwa nadal przy takiej partnerce to sorry ale naprawdę nie jest mi go żal. Tak samo nie jest mi żal tych lasek które faceci oszukują, zdradzają a później płaczą i przepraszają twierdząc, że to nic nie znaczyło i te laski nadal trwają w tym bagnie. Każdy z nas ma wybór. Ten chłopak też.

Tak czytam wasze odp i popieram was, osadzacie, ze robi zle i najezdzacie bo zasluguje na to, zachowala sie idiotycznie moim zdaniem. A teraz do autorki: Musze powiedziec Ci, ze bylam w podobnej sytuacji. Moze nie spotykalam sie z innymi bo nawet by mi to do glowy nie przyszlo, ale czesto sie obrazalam na swojego chlopaka. Powodem tego wszytskiego byl moj poprzedni zwiazek, w ktorym dawalam z siebie wszystko i bylam w pozradku wobec poprzendiego chlopaka jak tylko sie da. Zdradzil mnie, bawil sie i wszystko co zrobil zlego wpieral mi ze to jest moja wina, wjezdzal na psyche, wiec wobec mojego obecnego chlopaka zachowalam pewien dystans i stwierdzilam, ze teraz nie moge pokazac ze jestem mila kochana i fajna bo mnie zrobi w ch... Wiec klocilam sie, obrazalam a mimo to moj ukochany wykazywal sie niesamowita cierpliwoscia, nadal czule mnie przytulal i calowal. Skonczylam dopoki nie zorientowalam sie, ze nasz zwiazek wisi na wlosku, nie chcialam go stracic wiec postanowilam ukrocic te swoje chore gierki, chcialam nas ratowac. Dziewczyno co Ty robisz opanuj sie, odejdziesz albo on odejdzie a pozniej bedziesz zalowac. Zobaczysz zorientujesz sie jaki skarb stracilas jesli trafisz na takiego faceta jakim byl moj poprzedni. Nie bedzie Cie szanowal a Ty bedziesz widywala swojego faceta ktory kiedys skoczylby za Toba w ogien usmiechnietego z inna dziewczyna na ulicy,ktora go docenia. Wtedy przejrzysz na oczy. Czasami warto jets wlaczyc hamulec i zamknac jape dopoki ma sie jeszcze szanse to wszystko naprawic. Takze powiem Ci jedno: masz naprawde wiele do stracenia. pozdrawiam

Gość agniechaaaa01
my_california ma racje

Gość ddddddddddddd
widocznie jego matka tak go traktowała. i tyle nie miłość tylko przyzwyczajenie.

skoro jest taki dobry dla Ciebie wyrzutkia zastanow sie co sie dzieje takiego ze ty tego nie doceniasz, porozmawiaj z nim szczerze co jest nie tak z Twojej strony, zastanowcie sie razem co mozesz zmienic, jesli takie masz potrzeby na towarzyskie rozmowy z innymi mezczyznami porozmawiajcie o tym, przede wszystkim nie oklamuj go, lepiej zeby wiedzial ze umowisz sie z innym facetem na kawe, piwo czy dyskoteke niz zostal oklamany.

>>lepiej zeby wiedzial ze umowisz sie z innym facetem na kawe, piwo czy dyskoteke niz zostal oklamany Czy gdyby to chodziło o faceta, który chce się spotykać na piwie z koleżankami, to powiedziałabyś to samo? :o

nie docenia bo jej ciągle naskakuje, co robi się nudne, wie, że on wszystko jej wybaczy, więc się bawi, niby zdaje sobię sprawę, ze go rani, ale co tam, ona sie dobrze bawi, a on i tak koło dupy jej lata, jedyne wyjście to totalne ignorowanie jej

Gość takie jak autorka mają
najlepszych facetów. nie tylko kobiety są sadomasochistkami, faceci jeszcze większymi. kręcą ich lale, które na pstryknięcie palców mają kolejnych chłopów