Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość milosci nie ma
itd:) koniec.

Gość powiem dobranoc
dziekuje za spokojny wieczor:);lapka

Gość poczekaj sprawdzam
:D dekold niczego sobie, siedziec mam na czym, glos raczej sopran, oo kurcze kobieta jestem:D dobranoc

Gość nie rokuje na dalszy rozwoj
:D:D:D a kosmitka chyba jestem:D:D nie ogladnelam do konca, nie dalam rady:D zbyt to do mnie przemawialo

Pamiętaj...słowa mają swoją moc, dlatego należy myśleć i marzyć odnośnie siebie i innych wyłącznie pozytywnie. wszystko to modlitwa lub afirmacje. Pamiętasz co stało się Jarockiej,gdy zbyt długo śpiewała ów,,przebój" Spieszę się, A odpowiem póżniej Anna Jantar - Nic nie może wiecznie trwać http://www.youtube.com/watch?v=LBmUBMnuU2k

Co do ujarzmienia;-) -wpadliśmy na ziemię by ujarzmić i bliżej poznać siebie, kogokolwiek nie jesteśmy w stanie. -a poznamy ludzi, z którymi będziemy płakać ze szczęścia, gdy za życia trafimy do wnętrza swego serca. -co do Twoich marzeń do tańca na pewno się spełnią, jako żeś szalona;-) a takie kobiety się mężczyznom podobają ktoś z tobą na pewno zatańczy;-)

Co do ujarzmienia;-) -wpadliśmy na ziemię by ujarzmić i bliżej poznać siebie, kogokolwiek nie jesteśmy w stanie. -a poznamy ludzi, z którymi będziemy płakać ze szczęścia, gdy za życia trafimy do wnętrza swego serca. -co do Twoich marzeń do tańca na pewno się spełnią, jako żeś szalona;-) a takie kobiety się mężczyznom podobają ktoś z tobą na pewno zatańczy;-)

Gość UPIORNY
Upiorne to wszystko, ale jednak upiorne.... Myk,myk.