Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość CHASSE
Moje tez nie e.

Gość moej tez nie co nie znaczy
ze kurczowo trzymam sie jednego:classic_cool: ambrozja sie delektuje, bawie sie wszystkim. 👄 krzyzyku:) chasse;) pa

Proszę o przesłanie oficjalną drogą swojej fotki wraz ze swoim ekspoze, bo tutaj wszyscy ,,filtrują" i nie traktują mnie poważnie.:-) Obadamy ją dokładnie na najbliższym plenum Polskiej Zjednoczonej Partii Miłości i po dokładnej analizie prześlemy do dalszych badań, odpowiednim organom. Nie wykluczam,że może to przynieść znaczne korzyści dla całego naszego plemienia:D

Gość o w morde jasne
:D odpowiem tak:D pomimo kpin i propangadowej blagi i stworzenia pozorow niewiele znaczacej zabawy:D chyba wymiekam:Djestem wyzwolona niewiasta i nie otworze drzwi , bo chcesz mnie zniewolic, ograniczyc:D pomijajajac estetyczna strone:classic_cool: muzyka:D idee ajaki mialy przyswiecac tematowi, sa zludne, pod fasada frazesow i oficjalnie gloszonych wartosci:D:D skrywaja sie antywartosci, jakze przyziemne:P:P nic z moralnoscia nie wiazace:D leze i kwicze:D:D dobra, to ja Leniszek:) wybacz, ze to tylko ja:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=NKsW0K9ruAs

Gość literowki soom
ale tak parskam, ze :D:D musze wytrzec nos.

Miłość jest bez wątpienia najsilniejszym doświadczeniem życiowym.Wprowadza człowieka w łączność z Nieograniczonym Rozumem.Kiedy łączy z romantyką i seksem, może wznieść człowieka na wyżyny wydajności.Uczucia miłosne,seks i romantyka są trzema kątami trójkąta na którym wspiera się ludzki geniusz. Pragniesz zostać geniuszem;-)

Diament w rękach szlifierza brylantem się staje, po potarciu mistrza piękne blaski daje. sztuką jest znależć właściwą oprawkę do niego,:-) wtedy mieni się bardziej od słoneczka małego, gdy dba się o niego,pociera delikatnie, pielęgnuje, wtedy cały Wszechświat coraz prędzej wiruje.:-)👄...

Gość o jestes jak milo
dla mnie te strofki? nie zasluguje:) mimo to sklaniam glowinke w podziece:D mrugajac zalotnie spoza falbanki rzes i lokow:D pa👄

Piszę te słowa do Ciebie, połowo kochana , dlaczego znowu mam czekać do rana, napisz;-) w końcu do mnie, przecież ...ładnie proszę, łez tęsknoty już tyle, że już nosze kalosze.👄:-)

...przepraszam,wybacz ma połówko,miało tak być. Piszę te słowa do Ciebie, połowo kochana , dlaczego znowu mam czekać do rana, napisz w końcu do mnie,przecież ...ładnie proszę, ja tej samotności już naprawdę, nie znoszę.🌻

Miłość, romantyka, seks-wszystko to są uczucia ,które wznoszą człowieka na wyżyny osiągnięć.Miłość jest uczuciem,które działa jak wentyl bezpieczeństwa i polisa ubezpieczeniowa.:-) Napoleon Hill

Gość CHASSE
Wcinam sie..... :) a co to ?! nie wolno mi? :P Gniewkoo a wiesz Ty chłopaku że Twój pseudonim to mi sie kojarzy z pewnym góralskim dowcipem o bacy i gażdzinie:) znasz ?

Gość CHASSE
utworek mmmmmmmmm :) mozna sie rozpłynąć przy tych slowach. znikac chcesz a jeszcze Cie przyjemnosci zobaczyc nie miałam:( postanowienie jakieś noworoczne czy cuś?