Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość CHASSE
A co zniszczycielska moca uchodzacej lawy? ilez ona po drodze zniszczyc moze...

Gość CHASSE
swietna metafora!!! :) na pomoc w poszukiwaniach kompas z pomoca Tobie potrzebny:) na ALLEGRO trzeba by...:)

ale tak na prawdę to chyba nie ma jednej uniwersalnej alegorii i chyba dobrze...jasne, że lawa ma swą druga złą stronę - ale słońce i gwiazdy też...góry i rzeki także...a z kolei gwiazdy ilekroć powodują zniszczeń - zwłaszcza jak któraś wpadnie w oko:) ale samemu nie da si stworzyć pięknej alegorii...i chyba każden ma po trochu racji...a że mam ochotę na słodycze to powiem tak uczucie dwojga jest jak smakowite ciasto które obydwoje przyrządzają dokładając coraz to nowe warstwy przekładane rodzynkami, brzoskwinkami i in. smakołykami - oczywiście z bitą śmietanką...i odrobiną soli i kwasku cytrynowego...kobiece rączki kształtują a męskie wspomagają...i tak razem się uzupełniają razem go kosztując...ale to "ciasto" wtedy jest piękne gdy jest wspólnie tworzone nie pojedyńczo:)...

Gość CHASSE
Dzien dobry :) witam słonecznie jejkuu! jak u nas dzis ładnie! :) Gniewko Ty łasuchu :) i nocny Marku:) stapasz po bardzo kruchym lodzie...

🖐️ Dziękuję Tobie Dobry Boże,że przyprowadzisz przed me oblicze Tą piękna,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków. Amen. jednocześnie informuję :-) żarty się skończyły:-) Zarządzamy wiosnę! ;-) http://www.youtube.com/watch?v=TNeqZDXvv2w

:-) miła chasse, jak już to z koleżankami i kolegami:-) towarzysze grają w innej drużynie, a ich bogiem do dziś jest lenin:-)

Gość CHASSE
Ok pokornie o wybaczenie prosze kolege czepiacza ;) i pozwól że bede pisała w sposób sobie charakterystyczny.Poprawiaj wszystkie moje potkniecia i jesli nie jest Ci to nie miłym badz nadal mym towarzyszem.:P;) :)

bratem,kumplem,przyjacielem.:p tu jest Polska Zjednoczona Partia Miłości, jeśli szukasz towarzyszy bardzo proszę, wstąp do SLD :-)

Gość istnieje jeszcze pojecie
takie jak towarzysz zycia, chociaz to tez mozna podciagnac pod czerwona zaraze:D czasami;):D

Gość heh usmialam sie
ogladam film, padl zabawny tekst-"milosc to najpiekniejsza rzecz na swiecie oprocz heh..kanapki z baranina...":D barki nie odslucham..z wiadomych powodow:(

śmiech to zdrowie,:D ja słyszałem,że jak podjeżdża samochód ciężarowy z plandeką załadowany, kurzymi łapkami z pazurami, w tych dalszych regionach ,,imperium" Rosji ludzie biją się o miejsce w kolejce:-)

Gość czyzby czasy sloniny
i samogonu sie skonczyly??:D dobrze, ze u nas nie trzeba sie zabijac za "lapkami" wstyd przyznac, ale ja je lubie:D chyba sobie zakupie...zapomnialam juz jak smakuja:O:D

Gość moze moze
bardzo smieszne:P🖐️

Gość wiem wiem nie lubisz mnie
ino to sie ma nijak do istoty tego topa:D juz nie przeszkadzam

Gość CHASSE
Moje serce od zawsze bije po prawej stronie ani myśle zmieniac swoich przekonan politycznych!!! Jesli sugestie Twoje odnosnie SLD mialy mnie dotknac to owszem udało sie. Nie wspomne juz o insynuacjach powiazan Leninowskich:( odsyłam do lektury ksiazki autorstwa Catherine Merridale "Wojna Iwana" ziste prawdziwa to historia armi czerwonej 1993-1945.Jesli przebrniesz przez ta opowiesc tak jak i ja przeszlam i poczujesz sie dotkniety insnuacjami podobnymi do Twoich wzgledem mej osoby odpowiem jedno słowo- ROZUMIE.

a co do posiłków najlepsze dla ludzi są warzywa i owoce. Dzięki temu nasze ciała mają też piękny zapach.:-) Czyż nie przyjemnie obcałowuje się kogoś o zapachu bananów i pomarańczy? hm...ja za zapachem kurzych nóżek nie przepadam;-)

chasse Dla mnie komuniści identyfikują się czarną magią. Ukradli innym, rozdali sobie, korupcja, zabijanie przeciwników politycznych zlikwidowali kościoły,zajęli Tybet.Np. Chiny,ludzie tam pracują za łyżkę ryżu. Nie mam pojęcia po jakiej jesteś stronie.

Gość CHASSE
Kochasz wszystkich? http://www.youtube.com/watch?v=5Bnj19WvS-Y wysłuchaj prosze cierpliwie do konca i odpowiedz jak sie ma to przykazanie do Twjego miłowaniaw wszystkich zarówno prawych jak i lewych pieknych przecietnych oraz szpetnych.

Gość CHASSE
od komunizmu faszyzmu stalinizmu i wszelkiej podobnej zarazy uchowaj nas Boże!!!