Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość chwila dla Ciebie
Twoja, tylko Twoja:) nic ponad to👄 musze konczyc:)

fiu, fiu jak by powiedział Ćwirek:) a co do kawału Chasse, hmm aż boję się domyślać;) a pseudo jest ze "Znaku Orła"...ech, do tej pory zamykając oczy myślę, iż sam gnam na "Jantarze"...do swej "Agniesi"...:)

Gość CHASSE
:):):) Gniewuniuniu tos ty autopsyjny link z głebokiej młodości pokazal nam tak odważnie???? brawo! ;)

:) :) :) no wiesz odświerzyło się te stare fotki, kiedy to było się ciekawym świata :) :) :) poczekaj, aż przestanę się śmiać, bo żeś mnie robawiła:) :)

Gość CHASSE
Jam swiata stale ciekawa Tyś czasu przeszłego użył po czemu to tak? nie daj zatracic w sobie małego dziecka :) i bynajmiej! nie mam infantylnosci na myśli..

Gość CHASSE
Czas odmeldowac sie kosciom starym dac odpoczac:) spokojnosci wszystkim zycze a na jutro dobrego humorku juz od rana. jeszcze kawal ktory prosze odczytac z wyraznym goralskim akcentem:) kocha sie gazda z gazdzina w jednej chwili gazdzina gada do gazdy - gazdoo gniWom sie!! a gazda na to - a łoo co sie gniwocie gazdzino??? - ale gazdo! nie joo sie gniwom ino Wom sie gnie!!! ;)

bom malcem będąc intrygowały mnie zakamarki mego mieszkanka...a teraz...cóż rzec ciekawość już zaspokojona do pralek, umywalek, kuchenek;)... chociaż czasem kolacyjkę przy świecach by się zrobiło (komuś) ;)... no chyba, że by prąd wysiadł to i przy księżycu nad jeziorkiem też:)....hmm, jesteś pierwszą osobą od tak dawna która powiedziała moje słówka o niezatracaniu dziecka w sobie...dziękuję...bo powoli traciłem wiarę, że są jeszcze takie persona:)...ale z innej beczki Chasse nawet nie wiesz jak potrafię zatracić się nad tym co kocham i jak potrafię ludzi, przyjaciół z otoczenia "zanudzić" swą pasją...och czasem to mają mnie dość...hihi...o a to przeszłość ukryta pod ziemi płaszczem gdzie losy ludzi ich żale miłości i nadzieje spoczywają...a to w księgach starych kurzem okryte wersy miłosne czy po prostu te zwyczajne o dawnych dziejach opowiadają...jak te o dwóch braciach spod Mirowa i Bobolic co o brankę się pokłócili...i co dalej...ta branka teraz jako dama w pełni po zamku chodzi...oj...dość bo czuję, że przedobrze zaraz...ale moment gdybyś tylko jeszcze mogła zobaczyć te cudne piękne żaglowce...hmmm nie ma nic piękniejszego od fregaty pod wydętymi białymi żaglami hmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):).....i oczywiście uśmiechu ukochanej....któren śni mi się codzień Chassuniu;)

Dziękuję Tobie Dobry Boże,że przyprowadzisz przed me oblicze Tą piękna,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków. Amen. http://www.youtube.com/watch?v=tBFrXh-e2iQ&feature=related

Gość z rozpaczy chyba dzis
odwodnie sie:P przesylam drobine dobrej energii, zeby wspomoc Ciebie w przesylaniu slodkich caluskow:)

Gość CHASSE
nie mogę. przepraszam ;(