Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość CHASSE
Uwage za chwile dostaniesz i to z nota do dzienniczka.

ujmę to tak: to była dedykacja dla każdego kto szuka swej połówki;) bo czy nie piękne znaleźć nią i pomalować we współ świat?

Gość CHASSE
Na bank!!! tutaj je znajdziecie. Czy bedac połówką niczyja moge komus swiat pomalowac nie oczekujac rewanżu?

Gość poloweczki to tylko w monopolo
wym bankowo:P

ha to tylko od ciebie zależy:) zresztą wydaje mi się, że czasem wystarczy miłe słowo i uśmiech za najpiękniejszą "farbę" do upiększenia świata...więc w czym rzecz...a tobie się to jak widzę udaje:)

hmm...a co do "połóweczek" to i tak zawsze będę w tym temacie się roztkliwiał...e taka ma dziecinna naturka...ale podobno " ekologia" dziś w modzie;)...nie wiem, ale jakoś tak czuję że nie jestem sam. może dlatego że nasza dusza - jej i moja - raz z łączona w niebie została tylko na chwilę rozdzielona by przybrać ludzkie postacie...a gdy się znajdziemy znów będziemy razem...ja wiem, że ona jest i czeka i dlatego jej szukam i czekam na nią:)

baa, też racj;) ...i stąd... "Karmię frasunkiem miłość i myśleniem, Myśl zaś pamięcią i pożądliwością, Żądzę nadzieją karmię i gładkością, Nadzieję bajką i próżnym błądzeniem. 5Napawam serce pychą z omamieniem, Pychę zmyślonym weselem z śmiałością, Śmiałość szaleństwem pasę z wyniosłością, Szaleństwo gniewem i złym zajątrzeniem. Karmię frasunek płaczem i wzdychaniem, 10Wzdychanie ogniem, ogień wiatrem prawie, Wiatr zasię cieniem, a cień oszukaniem. Kto kiedy słyszał o takowej sprawie, Że i z tym o głód cudzy się staraniem Sam przy tej wszytkiej głód ponoszę strawie". ...to J.M. Morsztyn, lecz tytułu jego dzieła na razie nie zdradzę;)

Gość co prawda to prawda
są kobiety,mężczyżni,którzy uderzają do głowy bardziej niż najmocniejszy alkohol" na szczescie to wyjatki, trafiaja sie raz w zyciu na cale Szczescie!!!

Gość ktos kiedys ladnie
powiedzial - szukajcie a znajdziecie:D Tobie takze sie uda...:) slowami Adasia Malysza " trzymie kciuki";):D

Gość wiem przeciez
:P:P:D;) dosc zartow, co za duzo to niezdrowo:D o co chodzi z tym tytulem???tajemnica siakas??

Gość CHASSE
Uwielbiam zagadki:) jestem zaintygowana

piękan ja góra u podnórza której życie kwitnie, delikatna jak lśniący śnieg na jej szczycie, błyszcząca w słońcu czy "miesiącu" majestatyczna...a jednocześnie gorąca i nieprzewidywalna...serce ogrzewająca...a może coś jeszcze;)

Gość CHASSE
Chłopakii ii ii :) jestescie tu jeszcze???? Ale macie wene!!! az miło! takie wulkaniczne kobiety to parza pewnie... marzyc o takiej to destrukcyje przecierz!

baa, ale jakie budujące:) Chasse przecież jak się spotkają dwa żywioły to i coś nowego powstanie:).,. tzn...się zaplątałem... chciałem rzec że jak z wulkanu ujdzie "lawa" i spotka się z "wodą" to nowy ląd nam powstanie;)...i co nie budujące:)

Gość CHASSE
sie powtarzam:) sorki bardzo! robie koszmarne bledy ortgraficzne wiem wiem wiem! a tu ocean taktownosci jeszcze nikt mi nie pojechal z tego powodu.

widzisz...byłem już w związkach z kobietami. jedna miała na imię Antarktyda a druga Grenlandia, teraz mam nadzieję poznać Afrykę;-)