Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość niedoczekanie Twoje
to tyle :) i az tyle. czesc

niezależnie co zrobicie:D, powiedział stary mędrzec parze, która spytała czy warto się pobrać- i tak będziecie żałować:-)

wierze w białą magię modlitwy cały czas sobie marząc, że w końcu Tą prawdziwą połówkę mi przyśle. I NIKT TEGO NIE ZMIENI. Trwale i wytrwale, Dziękuję Tobie Dobry Boże,że przyprowadzisz przed me oblicze Tą piękna,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków. Amen.

Pamietajcie gniewko i chasse tylko za pomocą serca można dotrzeć do właściwej połówki, w przeszłości także się parę razy pomyliłem.

Gość na trzezwo widze tylko ciemno
sc:P :D

Gość na trzezwo widze tylko ciemno
raczej kielonek;) tak to dobry pomysl, inaczej nie oprzytomnieje:D dobranoc🖐️ ps.Tobie takze polecam przed snem:D:D

Gość CHASSE
LUdzie po czemu wy jescze nie spicie?!?!?!