Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Na progu mojej rozpoczynającej się nocy, i tego nowego, pięknego dnia życzę Wam wszystkiego dobrego! Niech Dobry Bóg obdarza Was radością. Bądźmy zawsze gotowi - jakby każda noc miała być naszą ostatnią. Obyśmy w ciemnościach nocy dzięki łasce Bożej potrafili dostrzec Chrystusa. DOBRANOC:)

hm ...można celem zabezpieczenia się przed Wszystkimi, otoczyć się energią miłości Jezusa,dzięki czemu każda energia, która do ciebie trafia ,niezależnie czy jest dobra czy zła,wracając do innych zawsze zamienia się w energią miłości. A póżniej czekać co dalej podpowie Ci serce.

Gość ..dlatego czasem warto zyc..
dobrej nocki:)

kogo??mnie??

czulam, 24/dobe, w sklepie :Dpatrzyli ...jak na nawiedzona:D czesto noca.. dzis wiem, ze to nie ....

dzis wiem, ze to byl ktos ...co bedzie??? okaze sie🖐️

Gość jezeli istnieje ten Twoj
Bog...niech mnie juz zabierze...

Gość coreczka tatusia
on moze tylko krzywdzic porzadnych ludzi i nie mow mi, ze jest inaczej...nie jest!!!!!!!!!!

WITAM:) Panie Jezu, poświęcam Ci dzień dzisiejszy w duchu miłości i wynagrodzenia, w zjednoczeniu z Sercem Twoim Najświętszym i przez Serce Niepokalane Maryi. Przyjmuję z góry wszystko, co mi w swej Mądrości i Miłości zaproponujesz: przyjemnego czy trudnego, porywającego czy podłamującego. Radością moją będzie, gdy zechcesz przyjąć to poświęcenie i zadysponujesz nim według Swej Miłości – ku pożytkowi tych, których potrzeby Ty, Jezu, najlepiej znasz. Matko moja Maryjo, weź obie ręce moje w swoje dłonie, by życie moje stało się choć maleńką radością dla Ciebie i Twojego Boskiego Syna. Amen http://www.youtube.com/watch?v=xxlVHrJ9VX4.

Między wiersze chowam swe marzenia, jak diamentu strzegę ich. Tyle w nich pragnień do spełnienia, w wierszach sens mego życia tkwi. Trudno czasami sprostać problemom bez ciągłej wiary i nadziei. Napotkany na drodze przełom, potrafi dużo zmienić. Dlatego uciekam w marzenia, tam jest pięknie i kolorowo. Smutek w słodką radość się zamienia, dzięki wierszom uczę się żyć na nowo... http://www.youtube.com/watch?v=hnTodWpb0-Y

moje marzenie to już pasja:-) 👄 Modlitwa. Jestem Synem Boga, całkowitym, uzdrowionym i doskonałym, jaśniejącym w odzwierciedleniu Jego Miłości.We mnie uświęcone jest Jego stworzenie i zagwarantowane życie wieczne.We mnie miłość jest uczyniona doskonałą, lęk niemożliwy, a radość ustanowiona bez przeciwieństwa.Ja jestem świętym domem Samego Boga.Ja jestem Niebem, gdzie zamieszkuje Jego Miłość.Ja jestem Jego świętą Bezgrzesznością, albowiem w mojej czystości spoczywa Jego własna. Amen. Trwale i wytrwale, Dziękuję Tobie Dobry Boże,że PRZYPROWADZIŁEŚ przed me oblicze Tą piękną ,zgrabną,inteligentna,pachnąca kwiatem lotosu,pełną czaru słodką, moją połówkę,której serduszko słyszę u siebie,a KTÓRĄ KOCHAM OD ZAWSZE. W imię Ojca i Syna I Ducha Świętego .Amen. Ojcze nasz, któryś jest w niebie, modlę się do Ciebie, pozwól spotkać mą połówkę, abym także mógł być w niebie, święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego. Albowiem Twoje jest Królestwo potęga, i chwała na wieki wieków.

Gość czesc plusiku
:) nie zwracaj uwagi na to moje bajdurzenie:Oniestety nie ze wszystkim sobie radze...:O:Ojak masz zyczenie to pousuwaj... no! to z Bogiem!🖐️:D