Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

„Tylko tam gdzie jest rozmyślanie, może być zrozumienie. Tylko tam gdzie jest zrozumienie - jest miłość." – (Hans Margolius). :)

Poświatowska Halina bądź przy mnie blisko bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno chłód wieje z przestrzeni kiedy myślę jaka ona duża i jaka ja to mi trzeba twoich dwóch ramion zamkniętych dwóch promieni wszechświata

Jestem piękną ,zgrabną,inteligentną,pachnącą kwiatem lotosu,pełną czaru słodką,KOBIETĄ;-) ...Jeśli to czytasz i głośno bije Ci serduszko, Tyś moja połówka:-)👄🌻

Gość CHASSE
A widziałes Ty chlopaku że kwiatuszek niebieski udal sie mi? [ kwiat] :) nóżki nie bola od łazikowania tego...? A gdzieżby tam Ciebie bolały! ;) cos sie tak tej Kotliny Klodzkiej uczepił???

Gość CHASSE
No i skucha ! nie wyszedl :(

a i widziałem:) ha, zdolniacha,zachodziłem w głowę jak to ci wyszlo bo mnie tylko te uśmieszki;)...a widzisz bo z tej kotlinki to mam jedne z najprzyjemniejszych, bo najwcześniejszych (chyba) wspomnień...ruszaliśmy wtedy całą gromadką - rodzinką na wyprawy letnie, baa jak sobie pomyślę o tym tera rodzice, mój brat i siostra no i tak koło nich się pałętał mały bąk jak ja, hihi...no ale ma się rozumieć podział obowiązków musiał być - ja niosłem jedzonko w swoim plecacku z wilczkiem:) taki byłem dumny:) tylko zawsze mnie dziwiło, że z większego plecaka większość jedzonka się wyjmuje, ale co tam dzieciak był odpowiedzialny i już!!:)...zwłaszcza jak sarnę po drodze spotkał albo "drużynę szlakiem prowadził:)...ech nawet nie wiesz jak mi tych czasów brakuje:(...nawet teraz zdarzy mi się zabłądzić w knieje...to marzy mi się odtworzyć tą "naszą" - dawną piątkę i tak wędrować choć raz na rok...:)

Jaka ja jestem? – Pytanie mi bliskie, Często je zadaję, często też je słyszę... Jestem jak słońce zasłonięte chmurami. Często się chmurzę płaczę godzinami... Jestem romantyczką, Chowam się w książkach Często się unoszę bujając w obłokach. Brodze pośród chmur, po tęczy sobie chodzę. Jestem szczęśliwa, lecz że romantyczka... To w sobie skrywam. Romantyczkę łatwo zdobyć, bo jest jak motyl Słodyczą słów łatwo ją zwabić. Jest delikatna i czuła Gdy kocha, cała się oddaje Gdy się ją zrani... W moim przypadku zimna się staje. Wiec kim ja jestem? – Podmuchem lodu. Kim byłam? – Romantyczką.

Jestem jak kwiat ........ Tak łatwo mnie zranić. Jestem jak motyl ........ Tak trudno mnie złapać. Jestem jak nadzieja ........ Tak łatwo mnie stracić. Jestem jak wiatr ........ Tak trudno mnie zatrzymać. Jestem jak kropla deszczu ........ Żyję chwilą. Jestem jak dźwięk ........ Rozbrzmiewam śmiechem. Jestem jak noc ........ Zapowiadam dzień. Jestem jak gwiazdy ........ Spełniam życzenia. Jestem jak rzeka ........ Nie oglądam się za siebie. Jestem jak ogień ........ Niszczę złudzenia. Jestem jak wulkan ........ Wybucham bez ostrzeżeń

Gość CHASSE
Gniewuniuńciuuu wiesz może Ci kogos przypominam ale chyba mnie z kims pomyliłeś przykro mi że rozczarowałam przepraszam

Co to:-)? kto To?Kto czyta w moich myślach?Dlaczego mnie podsłuchuje?:-) no wiesz?;-) jestem pełen podziwu👄🌻 Jestem jak kwiat ........ Tak łatwo mnie zranić. Jestem jak motyl ........ Tak trudno mnie złapać. Jestem jak nadzieja ........ Tak łatwo mnie stracić. Jestem jak wiatr ........ Tak trudno mnie zatrzymać. Jestem jak kropla deszczu ........ Żyję chwilą. Jestem jak dźwięk ........ Rozbrzmiewam śmiechem. Jestem jak noc ........ Zapowiadam dzień. Jestem jak gwiazdy ........ Spełniam życzenia . Jestem jak rzeka ........ Nie oglądam się za siebie. Jestem jak ogień ........ Niszczę złudzenia. Jestem jak wulkan ........ Wybucham bez ostrzeżeń :-) http://www.youtube.com/watch?v=YnuMUifg2wE

Gość z poniedzialku mam
nie masz litosci:P:P dzieci:):) a moze masz cos z...tego co w areszcie domowym siedzi?:D:D

Gość CHASSE
[ kwiat] wyszło?

Gość CHASSE
nie wysz lo :( jednorazowy cud gamoniwatej CHASSE udał sie nie no ! bez walki nie poddam sie 🌻

Gość CHASSE
:):):):):):) 🌻 🌻 🌻 ???

Gość CHASSE
trio! to Lapka tez sie uda!

Gość CHASSE
orzesz! no małe to a cieszy! 🌻 🌻 🌻