Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość CHASSE
Całe stado!!! :):):);) przepraszam za infantylność. Tak mam i co ? ;p

Gość CHASSE
Jedrula Ona to czy nie Ona? jak czujesz? bo jak dla mnie to na jednej fali nadajecie.... :)

hihihi:):):););) to widże, że ci Chassy nie tylko piękna łączka wyszła ale i za stadko się wzięłaś własne;)...no dobra nie przygryzam...na razie;)...choć to domena wilczków:)...no a co do tej "wataszki" o której wspomniałaś - to bardzo o niej marzę...pomimo tego "sparzenia" którego doznałem, jeszcze nie "umarły - chyba we mnie do reszty te marzenia o towarzysce, o przyjaciólce z która wspólnie mógłbym się "zestarzeć"...wiem wiem, paaatetyczne i nazbyt nostalgiczne;)... a swoją drogą wiesz co Chasse ty na prawde lubisz zagadki...ale też i innym spraiać:) teraz się będę głowił i wył do księżyca:)...oj Chassuniu no zkim mogłem cię pomylić?:)...

Gość CHASSE
No co Ty pleciesz Gniewko mily? moje sztuczne przy Twoich naturalnych niech ze wstydu sie zapadna!!! a to tło.......... gine:)

Gość CHASSE
Jedrula ja zapytalabym sie chetnie ale Ona taka madra inteligentna i uduchowiona.Prosta ja kobieta wstydze sie jej! serio! Trzymam kciuki i Panie Jezu prosimy Cie aby Twoja krew okazała sie mocniejsza od naszych ciemnosci zwatpienia i braku nadziei. jam nie godna prosze poblogoslaw IM. Amen.

rożspiewałem się, ha:)...a swoją drożyną to co tam zapożyczyć zdjęcie a "zasadzić" własne kwiatuszki? no powiedz sama jak patrzysz na ogródek czy nie rośnie serduszko gdy samej sadzisz roślinki one później odwdzięczają ci się "uśmiechami"...no i tak samo tutaj..."zasadziłaś nam całkiem łądną łączkę... i karta nabrała rumieńców!;)

Gość CHASSE
To prawda serce rośnie od patrzenia na to co ziemia uchować zechciała. Aby do wiosny.... ten pierwszy lin Gniewuniuniu to dziwnie otworzyl mi sie ale drugiiiiiiiiiii śpiew muzyka etnicznie tak mmmmm dziekuje

Gość CHASSE
Jeszcze słow kilka do Jedrka! dobranoc chlopaku:) swego czasu uwielbialam "śpiewać" te piosenke. Spokojności..

Kryształowo czyste światło poranka tańczy we mnie. Orzeźwia każdą komórkę mojej istoty jak pocałunek drżący kochanka, kiedy dotyka ustami stopy. Wspaniale, złote światło południa przenika we mnie, otula, grzeje, pieści me serce, aż ono mdleje. Cudowne światło wieczornej zorzy trwoży me serce, ze już odchodzi. Lecz na cóż trwoga, ona też znika, do mej istoty ciągle przenika ŚWIATŁO MIŁOŚCI - NAJCZYSTSZY DIAMENT skrzy się i złoci od Boga dany. :)

Gość CHASSE
Skucha ??? nauczyc Gniewunka.. ;) przeszlo przeszlo ale tym razem z sieci erorr poszedł byl :) po czemu tak starasz sie? a do pracy nie trzeba Ci z rana wstawać?

Gość CHASSE
Wymiekam przy Was. Rozklejam sie jak papiór na deszczu:) Czas na mnie.Trzeba stare sterane i skrzpiace kości złożyć na spoczynek :)

CHASSE nie musisz się mnie wstydzić...uważam ,że nie jestem w niczym lepsza od Ciebie ..jestem sobą....pozdrawiam cieplutko:)

:), jak sama stwierdziłaś kiedyś "nocny ze mnie Marek"...strasznie lubię nocną porą zaczytywać się, a jutro a i owszem idzie się...ale zmęczony nie będę spokojnie - bo będę robił to co kocham:)

Gość CHASSE
Tyś nie Marek....:) robisz to co lubisz - wiem:) dziekuje ze przemawiasz ku mnie ludzkim głosem pani gdzies tam :) pozdrawiam równie ciepło🌻

Gość CHASSE
Gniewko oo :) Ty coś jeszcze do mnie piszesz czy Ty nie piszesz??? :) bo wiesz kto po mnie idzie...

hihi;)...no wiem mam bardziej słowiańskie imię...ale domyślam się, że sen cię utula;)...śpij słodko;)...eee, znaczy się...no wiesz...bez kontekstu...tak chciałem ci życzyć przyjemnych i kolorowyh snów;) słodkiej nocy

Gość CHASSE
Dziekuje i wzajemnie słodkości oraz spokojnosci i idzcie juz sobie prosze odpoczywac bo mi rano www żal :) bedzie że Wam tu fajnie bez mua ;) dobranoc pchły na noc :) karaluchy do..... :):):) cdn