Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość lepi nie wpadaj bo wisz
to musisz miec duzo alimentow:Dprawdaz???nieprawdaz??? nie tlumazcz siem

Trzy Etapy W Życiu Człowieka (nadzieja) W życiu człowieka wyróżniam trzy etapy przeszłość zbudowana wspomnieniami teraźniejszość czyli życie przyszłość to nadzieja z marzeniami... a więc przeszłość... te wspomnienia... raz są smutne, uciążliwe i bolesne... a raz piękne, wzruszające i wspaniałe... to co po nich pozostaje to jest życie... przeważnie nie takie jak chcemy... więc marzymy... mamy nadzieję na lepsze jutro... a ja dzisiaj... mając piękne wspomnienia, trudne życie i wielkie marzenia... jestem szczęśliwa z tych wspomnień, z tego życia i z tych marzeń... Najważniejsze by nie stracić nadziei... kiedyś... straciłam nadzieję... świat zawalił mi się na głowę... nie wiem jak... ale udało mi się... ale teraz wiem...... "Nie ważne jest ile razy upadłeś. Najważniejsze żeby umieć po każdym upadku się podnieść..."

Gość lepi nie wpadaj bo wisz
czarna Madonne przywiozlo mi dziecko z Czestochowy...wisi w sypialni, chroni przed zlem........

ANDRZEJ A TO DLA CIEBIE..... Niektórzy ludzie boją się ciszy, dlatego wypełniają swoje otoczenie hałasem. Ale wówczas nie potrafią usłyszeć ani swoich myśli, ani tego, co czują w głębi serca. Być może w naszym, coraz bardziej rozkrzyczanym świecie właśnie tego potrzebujemy najbardziej : zatrzymać się w pędzie, aby pomyśleć i posłuchać. Jeśli ktoś prawdziwie zakosztuje chwili ciszy, odkryje fragment siebie..:) SPOKOJNEJ NOCY:):):)

Gość niektorzy maja dosc ludzi
............ a w necie...hlehle apiac....

Miłego dnia Delfi,🌻 miło się z tobą rozmawia:-) Witam Wszystkich:-) ktoś poczytał w myślach, faktycznie nocą tak było, lecz gdy ptaka feniksa się czci, na sennych marach się skończyło. lecz nastał poranek nowy, pogodny miły i wesoły, feniks nie zaprząta już sobie, żadnymi marami głowy. czas poczytać swe ulubione książki, mrugnąć pogodnie do miłej białogłowy, i tak oto scenariusz na dzień dzisiejszy, już prawie gotowy.:-)

:-) Trochę z orbity wyleciałem, lecz wszystko dobrze się skończyło, dzięki temu wierszem zacznę pisać, i będzie wszystkim bardziej miło. wszystkim miłym paniom za ten dar bardzo dziękuję, najpiękniejszymi bukietami róż od rana obdarowuję, śniegu pełno pewnie wyjdę na z bałwanem spotkanie, odgryzę mu marchewkę i dam mu tyci lanie.:-) http://www.youtube.com/watch?v=Rx05Eihpufw&feature=related

Gość najwazniejsze ze wrociles..
:D mimo szaro-burej aury, milego dzionka wszystkim:) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

:D wiesz jak to jest:-) od nieznajomych kwiatów nie przyjmuję, może na dodatek jesteś facetem, a wtedy dopiero ludzie by sobie pomyśleli:D

Gość i co z tego ze jestem facetem
? 😠 niech sobie mysla co chca

to ja.-y juz lece:D wiesz dokad:D:D

no to pieknie, starych znajomych nie znasz:( niech Ci bedzie....

Przywitaj dzień uśmiechem dając innym szczęście. Nie żałuj tego, co bezpowrotnie minęło, lecz raduj się życiem i korzystaj z chwili, gdyż każdy dzień jest niepowtarzalny i jedyny... :) MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM🌻:) Witaj Andrzej:) hm to miłe co napisałeś....szczerze myślałam ,że masz mnie już dość:) http://www.youtube.com/watch?v=2nydmO76x4U

http://www.youtube.com/watch?v=oXwqw7-9bTE do tego komentarz... Gratuluje pomysłu Super montaż z piękną nutką W naszym dzisiejszym świecie nie powinno być tyle zła,krzywdy i wykorzystywania człowieka przez człowieka. Niestety prawda jest inna,ale często my sami dajemy złapać się w taką życiową pułapkę......powód zazwyczaj jest jeden.... chęć lepszego jutro......a często cena jest zbyt wysoka.... zobacz kto to zrobił....Madzia i Gabriel z MG:)

ALE U NAS KOBIETY NIE MODLĄ SIĘ DO MAHOMETA I CO.....????? NIE POWIESZ ,ŻE JEST WSZYSTKO W PORZĄDKU ZARÓWNO W JEDNĄ JAK I W DRUGĄ STRONĘ:)