Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość HAKÓNA
W piątki się nie tańczy.........

Gość HAKÓNA
A szczególnie w ten piatek w którym łączymy się z Haityńczykami...........:(

Gość HAKÓNA
To tak jak ja:) dziś zrobiłam jak najwięce......... żebym jutro nie musiała spieszyć się! nie cierpię pośpiechu:( Andrzej Ty mnie pytasz gdzie napisane jest że w piątki nie należy bawić się???? Na rany Chrystusa!!! oprzytomnij!!!

a wracając do opowieści,którą tu kiedyś przytoczyłem o Mojżeszu, ciekaw jestem czy tym razem ten,który przyjdzie wyprowadzać ludzi z Egiptu także oczyma od Boga jakąś laskę? czy odbędzie się to winny sposób?

Gość HAKÓNA
Oczyma na bank!;)

Ja jurto mam zamiar się wyspać...potem obiadek...może spacerek po mojej "wiosce"...a zresztą zobaczymy...nie chcę planować.....samo wyjdzie w kroju:)

Gość HAKÓNA
W myślach------ Myśli słowa sprawy moje poświęcam na chwałe Twoją tobie serce me oddaje coraz lepszym niech się staje! mówi Ci to coś??????????????

Nigdy nie mów ''kocham Cię'', jeśli naprawdę Ci nie zależy... Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją... Nigdy nie bierz mnie za rękę ,jeśli masz złamać mi serce... Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nie masz zamiaru nawet zacząć... Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem... Nigdy nie mów "Witaj", jeśli tak naprawdę myślisz "Żegnaj" bo.................. oszukane serce boli tak bardzo....;(((((((((((( ze aż nie możesz oddychać wówczas jednego czego pragniesz,to uciec, schować się w kąt z dala od spojrzeń ludzkich.. Abyś nie musiała udawać radości, gdy wiesz że umierasz. Boli gdy musisz ściskać w dłoniach własne serce tak mocno,aby nie rozleciało sie na tysiąc kawałków... łez,żalu,tęsknoty i niewiary.... I wiesz ze jeżeli teraz wytrzymasz.......to przetrwasz ...tylko jak wytrzymać...kiedy nie można oddychać..? i po co przetrwać..........? Hakóna znalazłam to na swoim "podwórku".....ale jakim to CI POWIEM JAK BĘDZIESZ MIAŁA E-MAILA

Gość HAKÓNA
Też się wyśpię ale do obiadku aż to nie e:) nie należe do tego gatunku fajnych śpiochów:) ????? jak zawsze mam wiele obowiązków mimo dnia wolnego na które wcale się nie żale! wręcz przeciwnie:)

Gość HAKÓNA
Jędrek! weż chłpoaku i otwórz książeczkę komunijną i przeczytaj raz jeszcze ten akt który przytoczyłam...... a nastepnie jeśli nadal nie zrozumiesz zalogować trzeba Ci sie na jakiejś stronie WWW. ŻAL...

Gość HAKÓNA
A widziałaś Ty Delfino jaki przystojny śpioch wyszedł mi???????? :):) trzeba mieć dużo obowiązków Delfinko trzeba. Ręce zajete to głowa spokojniejsza.... co do tego... podwórka.... chyba sie domyślam...

No właśnie widziałam twojego śpiocha...super....a powiedz jak się robi tego w pomarańczowej czapeczce i okularkach:) Jeżeli wiesz o jakim podwórku mówię to zajrzyj zapraszam serdecznie....ugoszcze Cię czym chata bogata:):):)

Gość HAKÓNA
Dobrej być miało ale tak sie czasem pisze... ten w okularach Delfinko to nic innego jak :classic_cool: interpretacja dowolna! ja odbieram go jako "cwaniak" ale moje odczucia jak wiadomo.. na wyrost są. zatem [wpisz w niego cool i zamknij] ENDE

Gość HAKÓNA
spróbuj Delfino bom brzydko :) ciekawa i uciekam do :):)

Spóźnione;)...ale szczeróśny;) żółwik wszystkim;) no zwłaszcza ta która lubi często waaaaaleeeeńskim językiem mówić zrozumie mnie:) prawda Hakónka, Delfi:):) ej, Hakónka a gwoli wyjaśnienia o uśmiech mi chodziło twój i byś zadbała o swoje serduszko bo ono unikalne jest i masz je delikatne i wrażliwe jak Delfi, i to w baaardzo pozytywnym sensie:) no i nie marudzić jutro...i na http://www.youtube.com/watch?v=j7fQJszFjVg ...:) a dla was 🌻 🌻....albo nie całą ich łąkę i ;) http://pu.i.wp.pl/?k=NDI4MzcwOTksNjAxODAy&f=a1aadfASf.JPG